• City Stories

    Το επετειακό ρολόι των εβδομήντα χρόνων της Ferrari

    Ferrari


    Η Ferrari έρχεται να “ταράξει” τη σχέση βιομηχανιών αυτοκινήτων – εταιρειών κατασκευής ρολογιών: Μια “σχέση” που κρατάει χρόνια, καθώς Bentley, Range Rover, Bugatti έχουν συνεργαστεί για να δημιουργήσουν μοντέλα που αρκετός κόσμος αγόρασε και θαύμασε.

    Τα τελευταία πέντε χρόνια και η Ferrari έχει ξεκινήσει κάτι τέτοιο, καθώς έχει δίπλα της την εταιρεία Hublot. Σε συνεργασία των δυό τους, η ιταλική εταιρεία θέλησε λόγω των “γενεθλίων” της για τα εβδομήντα χρόνια από τη γέννησή της να φτιάξει ένα ρολόι που δεν θα έχει σχέση με τα άλλα, ένα ρολόι που θα είναι πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα.

    Αυτό λέγεται Techframe Ferrari 70 Year Tourbillon Chronograph. Φυσικά, το βασικό του χρώμα είναι μαύρο και “ντύνεται” με κόκκινες αποχρώσεις. Όπως καταλαβαίνει κανείς, λειτουργεί με χρονογράφο ο οποίος με τη σειρά του λειτουργεί με έναν κόκκινο μοχλό αλουμινίου. Έχει διάμετρο 45 χιλιοστά, ενώ είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30.5 μέτρα, με σκελετό φτιαγμένο από τιτάνιο. «Αποτελεί μία ομαδική προσπάθεια που ξεκίνησε με τη Ferrari στο Μαρανέλο και ολοκληρώθηκε στη Νιόν με τη Hublot», λέει η εταιρεία ρολογιών.

    Είναι προφανές ότι τα κομμάτια που θα βγουν σε κυκλοφορία θα είναι λίγα και συγκεκριμένα εβδομήντα, με κλασσικές τιμές… Ferrari. Η Ferrari, λοιπόν, από τους δρόμους μεταφέρεται στα χέρια μας.

    Ferrari

    Ferrari

    Ferrari

    Ferrari

    Ferrari

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέσσερις υπέροχοι κήποι & αυλές για καλοκαιρινούς καφέδες στην Αθήνα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το φονικό στο Μοσχάτο μέσα από τέσσερα βίντεο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΟΠΑΠ: κατακόρυφη άνοδο της μετοχής κατά 40% βλέπει η IBG

     



    ΣΧΟΛΙΑ