• City Stories

    Αυτοί οι 5 τρόποι θα σας βοηθήσουν να ετοιμάζεστε πιο γρήγορα το πρωί

    • NewsRoom


    Σε έναν ιδανικό κόσμο θα φτάναμε στη δουλειά στην ώρα μας ή -ακόμη καλύτερα- πιο νωρίς. Βέβαια, άλλο στη θεωρία και άλλο στην πράξη.

    Ανάμεσα στην προσπάθειά μας να ανοίξουμε τα μάτια μας, να βρούμε τι θα φορέσουμε, να φτιάξουμε τον καφέ μας και να ετοιμάσουμε κάτι γρήγορο για πρωινό, χανόμαστε. Έτσι, η διαδικασία του πρωινού ξυπνήματος και της ετοιμασίας μετατρέπεται σε έναν αγώνα ταχύτητας, όπου ποτέ δεν ξέρεις αν θα βγεις νικητής!

    Εμείς, όμως, βρήκαμε μερικά κόλπα, ώστε να εξοικονομείτε λίγο χρόνο το πρωί και να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Δείτε τα πιο κάτω:

    1. Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα
    Το αντικείμενο αυτό θα σας βοηθήσει να βουρτσίζετε τα δόντια σας πιο γρήγορα, καθώς οι κινήσεις γίνονται μόνες τους, ενώ η όλη διαδικασία μοιάζει με πρωινό παιχνιδάκι.

    An electric toothbrush

    2. Ισχυρό σεσουάρ
    Θα βοηθήσει, κυρίως τις γυναίκες, να στεγνώσουν τα μαλλιά τους σε πολύ λίγο χρόνο. Ειδικά αν είστε από τους ανθρώπους που κάνουν μπάνιο πριν από τη δουλειά.
    A powerful hair dryer

    3. Καφετιέρα
    Μέχρι να ντυθείτε ή να κάνετε κάτι άλλο, ο καφές σας θα είναι έτοιμος. Άσε που συμφέρει και στην τσέπη!

    An espresso maker

    4. Τζελ μαλλιών
    Αφορά κυρίως τους άντρες, που με ένα καλό προϊόν μαλλιών μπορούν να ετοιμάσουν τα μαλλιά τους πολύ γρήγορα.

    A reliable hair gel

    5. Θήκη κινητού με αποθηκευτικό χώρο για κάρτες
    Σίγουρα σας έχει τύχει να τρέχετε πανικόβλητοι για να βρείτε το κινητό, την τραπεζική σας κάρτα, την κάρτα των ΜΜΜ κλπ. Μία τέτοια λύση θα σας γλιτώσει χρόνο.

    A phone case with storage for cards

    Κείμενο: Παναγιώτα Κλεάνθους



    ΣΧΟΛΙΑ