Το μήλο είναι ένα αγαπημένο φρούτο, αλλά ανακαλύψαμε πως έχει κι άλλες ιδιότητες. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε καθημερινά πράγματα:

1. Σας έπεσε παραπάνω αλάτι στο φαγητό; Ψυχραιμία. Πηγαίνετε κατευθείαν στη φρουτιέρα, πάρτε ένα μήλο, κόψτε το στα δύο, αφαιρέστε τα κουκούτσια και προσθέστε το στην κατσαρόλα για περίπου δέκα λεπτά. Μετά αφαιρέστε το. Η «λύσσα» θα έχει φύγει!

2. Ανοίξατε το βάζο να πάρετε ένα κουταλάκι καστανή ζάχαρη και έχει γίνει πέτρα; Μην πανικοβάλλεστε. Μεταφέρετε τη ζάχαρη σε μία πλαστική σακούλα τροφίμων, προσθέστε μαζί ένα μεγάλο κομμάτι μήλου, κλείστε την καλά και αφήστε την σε σκιερό μέρος για ένα δύο εικοσιτετράωρα. Η ζάχαρή σας θα ξαναγίνει σαν…καινούργια!

3. Έχετε βαρεθεί να τρώτε το ψητό κοτόπουλο στεγνό; Αναλάβετε δράση! Πάρτε ένα μήλο και βάλτε στο εσωτερικό του κοτόπουλου πριν το βάλετε στο φούρνο. Θα εκπλαγείτε όταν το βγάλετε!

Πηγή: www.tasty-day.gr