• Food

    Απίθανες τηγανίτες μήλου με βουτυρωμένο μέλι για το πρωινό

    • NewsRoom


    Εκτέλεση

    Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με την κανέλα και το αλάτι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και κάνουμε λακκούβα στο κέντρο. Χτυπάμε το αυγό με το γάλα, τα ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Τέλος βάζουμε και τα τριμμένα μήλα. Αν το μήλο κατεβάσει πολύ υγρό, προσθέτουμε 1 κ.σ. αλεύρι, να χυλώσει.

    Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε σε χαμηλή φωτιά κουταλιές μείγματος. Ροδίζουμε κάθε τηγανίτα 1΄ από κάθε πλευρά.

    Λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά το μέλι, ν’ αραιώσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.

    Περιχύνουμε τις τηγανίτες, γαρνίροντας με φρέσκα φρούτα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνταγή για breakfast: Φτιάξτε υπέροχα pancakes (τηγανίτες)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρωινό του Σαββατοκύριακου: Scrambled eggs με κουρκουμά



    ΣΧΟΛΙΑ