Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Υλικά
1 κιλό Βύσσινα
750 γραμ. Ζάχαρη
500 γραμ. Καθαρό Οινόπνευμα
500 γραμ. Κονιάκ
2 μπαστουνάκια Κανέλα
2 καρφιά Γαρύφαλλο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα βύσσινα και βγάζουμε τα κοτσάνια. Τα βάζουμε σε βάζο, σκεπάζουμε με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το οινόπνευμα. Τα αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα.
Προσθέτουμε το κονιάκ, την κανέλα και το γαρύφαλλο κλείνουμε και τα αφήνουμε στον ήλιο για άλλες 2 εβδομάδες. Στραγγίζουμε και φυλάμε σε μπουκάλι.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καταγγελία-σοκ από τον Στασινό: Υπάλληλος πολεοδομίας ζήτησε «φακελάκι» 50.000 ευρώ
- Αγωνία για το πλήρωμα και το πλοίο Hellas Aphrodite
- Ρωσία: Ζητεί διευκρινήσεις από Βούτσιτς και ΗΠΑ
- Γεωργιάδης: Κάτω από 15% το clawback το πρώτο 3μηνο του 2026 – Σε ισχύ οι διαγνωστικοί και οι χρονικοί περιορισμοί που ζητούν οι ιατροδικαστές εδώ και χρόνια