Υλικά:
1 φλιτζάνι κεράσια
1/4 φλυτζάνι (20 g) νιφάδες βρώμης
1 κουταλιά της σούπας (7 g) σπόρους chia
2 κουταλιές της σούπας (10 g) άγλυκο κακάο σε σκόνη
1 φλιτζάνι (240 ml) χωρίς ζάχαρη γάλα αμυγδάλου
1 -2 χούφτες σπανάκι (προαιρετικό)
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και πολτοποιούμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Αυτό το smoothie όσο μένει στο ψυγείο, τόσο πιο παχύρευστο γίνεται.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική η κατάσταση τα Μέγαρα – Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, εκκενώσεις οικισμών, δεν μπορούν να επιχειρήσουν αεροσκάφη
- Στο Συντονιστικό Διαχείρισης Κρίσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ενημερώθηκε για τα πύρηνα μέτωπα
- Γεωργιάδης για πυρκαγιές: Περιοδεία σε Κέντρα Υγείας στις πληγείσες περιοχές – «Το σύστημα Υγείας σε πλήρη ετοιμότητα»
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στην οπτική ίνα – Crash test στα συμβόλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.