• City Stories

    Bali House: Η εξωτική και πολυτελής βίλα της Κύπρου που σε ταξιδεύει στο Μπαλί (pics+video)

    βίλα


     

    Φωτογραφία του χρήστη Georgios Nikolaou interior design skin architecture.Το Bali House είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, μια υπέροχη έμπνευση του αρχιτέκτονα Γεώργιου Νικολάου, ο οποίος κατάφερε με την κατοικία αυτή, να ταξιδέψει το μυαλό του καθενός και να τον παρασύρει μέχρι το εξωτικό Μπαλί, το πανέμορφο αυτό νησί της Ινδονησίας.

    Ο Γεώργιος Νικολάου είναι Κύπριος αρχιτέκτονας και σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρείες για μεγάλα και εντυπωσιακά projects.

    Πριν από μερικές βδομάδες κέρδισε το “Βραβείο Ευρωπαϊκής Ιδιοκτησίας 2017-2018” στην κατηγορία “Εσωτερική Διακόσμηση Ιδιωτικής Κατοικίας” με το έργο Bali House στην Κύπρο, του οποίου οι ιδιοκτήτες είναι, επίσης, Κύπριοι.

    Η ιδιαιτερότητα του Bali House είναι η σχεδιαστική προσέγγιση, όπου υπάρχουν αναφορές στην τροπική αισθητική τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Έτσι, τα δεδομένα από το νησί Μπαλί παρουσιάζονται χωρίς να αλλοιώνουν τη σχέση του σπιτιού με τη γύρω περιοχή.

    “Ο σχεδιασμός είναι ένα ταξίδι που δεν έχει προορισμό, καθώς η αλληλεπίδραση μεταξύ καλής και επιτυχημένης σχεδίασης είναι ο λόγος για οποιονδήποτε να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι. Έτσι γεννιέται η διαχρονικότητα. Μια διαρκής πηγή συναισθημάτων και μια διέξοδος για έκφραση. Αυτή είναι όλη η έννοια του design”.
    – Γεώργιος Νικολάου

    Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο του φανταστικού Bali House:

    Βίλα Βίλα Βίλα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ένα ατμοσφαιρικό και μινιμαλιστικό διαμέρισμα επί της οδού Αρεοπαγίτου (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια μονοκατοικία με απλότητα στο ορεινό περιβάλλον των Σερρών (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Go Heaven: Η παραδεισένια και εντυπωσιακή κατοικία της Ρόδου (17 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ