• City Stories

    Είσαι λάτρης της μπύρας; Μην χάσεις τη “Ζυθογνωσία 2017” στο Ζάππειο!

    Ζυθογνωσία έκθεση

    Πηγή: www.zythognosia.gr


    Η 4η Έκθεση “Ζυθογνωσίας” είναι γεγονός! Δεν μας χωρίζουν πολλές μέρες από τη διεξαγωγή της, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στις 14 και 15 Οκτωβρίου, το Ζάππειο Μέγαρο θα μετατραπεί σε έναν παράδεισο από μπύρες.

    Η “Ζυθογνωσία” είναι η μοναδική έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα, η οποία είναι αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις premium μπύρες. Ξεκίνησε το 2014 και κατόρθωσε από την πρώτη στιγμή να συγκεντρώσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον ίδιο χώρο, τις περισσότερες μικροζυθοποιίες της Ελλάδας, αλλά και τις πιο εκλεκτές και δημοφιλείς μπίρες εισαγωγής.

    Ζυθογνωσία έκθεση
    Πηγή: www.zythognosia.gr

    Κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική, γι’ αυτό και φέτος δεν θα πρέπει να τη χάσουμε. Η έκθεση θα εκπλήξει για άλλη μια χρονιά τους επισκέπτες, ακόμη κι αυτούς που πιστεύουν πως γνωρίζουν πολλά για τη μπύρα. Πρόκειται για ένα ταξίδι εξερεύνησης, γευσιγνωσίας και πειραματικών δοκιμών, στον μαγικό κόσμο της μπύρας. Χωρίς να είναι “γιορτή” ή “φεστιβάλ”, στοχεύει στο κοινό που αγαπά την καλή μπύρα και θέλει να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν, δηλαδή στους πραγματικούς ζυθόφιλους, που αυξάνονται και στη χώρα μας παράλληλα με τη διεθνή έκρηξη της χειροποίητης μπίρας (“craft”).

    “Οι επισκέπτες μας έρχονται για να δοκιμάσουν και όχι για να πιούν, γιατί η γευστική παλέτα στο χώρο της μπίρας είναι τεράστια και οι ευκαιρίες να δοκιμάσει κάποιος λιγότερο γνωστά προϊόντα είναι τελικά σπάνιες”, υπενθυμίζει ο Ντίνος Στεργίδης από την εταιρεία Vinetum, διοργανώτρια της έκθεσης.

    Ζυθογνωσία έκθεση
    Πηγή: www.zythognosia.gr

    Στη “Ζυθογνωσία” συμμετέχουν οι περισσότεροι Έλληνες μικροζυθοποιοί, με κάποιους να εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση. Θα υπάρχουν μπύρες απ’ όλη την Ελλάδα, όπως: Κρήτη, Εύβοια, Χίο, Ρόδο, Σαντορίνη, Πελοπόννησο, Κεφαλονιά, Μύκονο, Κέρκυρα, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία.  Στη φετινή διοργάνωση θα παρευρεθούν επίσημοι προσκεκλημένοι από το εξωτερικό, ενώ η 4η Έκθεση εμπλουτίζεται με διάφορες επιπλέον υπηρεσίες, όπως καντίνα, ανδρικό κουρείο-μεταμοντέρνο μπαρμπέρικο, σαλόνι tatoo, κατάστημα με επιλεγμένο ρουχισμό για πολύ ψαγμένους, αλλά και pop-up ζυθοπωλείο.

    • Έκθεση Ζυθογνωσία: Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
    • Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 21:00
    • Χώρος: Ζάππειο Μέγαρο
    • Είσοδος 12€ (ισχύει και για τις δύο ημέρες και περιλαμβάνει το ποτήρι γευστικής δοκιμής, τον κατάλογο της έκθεσης και το αποδεικτικό ελεύθερης εισόδου/εξόδου)
    • Οργάνωση: Vinetum, 210 766 0560, [email protected]
    • www.zythognosia.gr & Facebook: zythognosia
    Ζυθογνωσία έκθεση
    Πηγή: www.zythognosia.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 4+1 δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις για αυτό το Σάββατο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αυτό είναι το καλύτερο ουίσκυ του 2017 και έρχεται από πολύ μακριά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 5+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο αυτή τη βδομάδα

     



    ΣΧΟΛΙΑ