• AUTO

    BMW series 8: Ο πλανήτης επιστρέφει στη χλιδή

    BMW

    To concept car “8 Series” της BMW


    Ένα νέο ακριβό κόσμημα προϊόν των Βαυαρών (BMW) παρουσιάστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα και αναμένεται να αποτελέσει το σημείο της έριδος μεταξύ του γαλαζοαίματου ανταγωνισμού. Εδώ δεν κατοικούν συμβιβασμοί και ανασφάλειες, όλα έχουν δημιουργηθεί με χειρουργική λεπτομέρεια και λάβαρα την πολυτέλεια, την τεχνολογία, το εξωτικό ντιζάιν. Η σειρά 8 της BMW έσκασε μύτη στο Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

    BMW
    To concept car “8 Series” της BMW

    Αναμφισβήτητα σπάει καρδιές με την παρουσία της και μόνο, ενώ στους δρόμους αναμένεται να τη δούμε από το 2018 και μετά. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό coupe το οποίο θα αφήσει εποχή με την προσωπικότητα και την τεχνολογία του.

    BMW
    To concept car “8 Series” της BMW

    Όπως την αποκαλεί εύστοχα και η γερμανική φίρμα, «ασυμβίβαστη δυναμική και σύγχρονη πολυτέλεια», κάτι που αναμφίβολα την αντιπροσωπεύει. Ο Harald Kruger, πρόεδρος της BMW τόνισε με στόμφο: «Η σειρά 8 Coupe στηρίζεται σημαντικά στην παράδοση των πολυτελών σπορ κουπέ της φίρμας και θα προσθέσει ένα ονειρικό αυτοκίνητο στη γκάμα μας. Μέσω αυτού θα γίνουμε ηγέτες στην πολυτελή κατηγορία, η νέα σειρά 8 θα αποτελέσει ένα αυθεντικό σπορ πολυτελές κουπέ».

    BMW
    Εσωτερική άποψη του concept car “8 Series” της BMW

    Από πλευράς αμαξώματος, το νέο αυτοκίνητο από τη Βαυαρία θα προσφέρεται σε coupe και cabrio, ενώ όλο το ηλεκτρονικό εργοστάσιο θα υιοθετηθεί αυτούσιο από την προικισμένη και πολυτελέστατη σειρά 7. Στην κορυφή του παγόβουνου όπως αναμενόταν θα αναπνέει η M8, η οποία θα φορά τον V8 bi-turbo 4,0 λίτρων με ισχύ πάνω από 600 ίππους. Να σημειωθεί εδώ πως η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς ή προαιρετικά και στους τέσσερις ελέω συστήματος xDrive. Τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί αλλά μάλλον είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους προύχοντες υποψηφίους αγοραστές της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Rolls-Royce Phantom: Ραντεβού στο Λονδίνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Mercedes δημιούργησε το λεωφορείο του μέλλοντος και είναι εντυπωσιακό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 10 καλύτερα “οικογενειακά” αυτοκίνητα του 2017



    ΣΧΟΛΙΑ