• City Stories

    Μπαρ του κέντρου μας καλεί σε έναν ξεχωριστό “Επιτάφιο” το βράδυ της Μ. Παρασκευής


    Το Comme il FauX Bar είναι ένα αθηναϊκό μπαρ στην καρδιά της πόλης, ζεστό, με φιλική ατμόσφαιρα, χαλαρή διάθεση, ονειρική αύρα και ωραία μουσική. Βρίσκεται πάνω στην περίφημη Πλατεία Καρύτση του κέντρου, στον αριθμό 6, και “φιλοξενεί” παρέες που ψάχνουν μια όμορφη αθηναϊκή γωνιά για να συζητήσουν, να απολαύσουν το ποτό τους και να περάσουν ένα ιδιαίτερο βράδυ.

    Καθώς διανύουμε, λοιπόν, τη Μεγάλη Βδομάδα, το Comme il FauX Bar μας καλεί σε έναν ξεχωριστό και αλλιώτικο Επιτάφιο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Μιας και στην Πλατεία Καρύτση βρίσκεται η πολύ γνωστή Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και εφόσον το Comme il FauX Bar στεγάζεται στην ίδια πλατεία, το εν λόγω μπαρ αποφάσισε να κάνει τη δική του, ιδιαίτερη γιορτή.

    Ο Επιτάφιος στον Άη Γιώργη της Πλατείας Καρύτση, είναι ούτως ή άλλως μια μυσταγωγία. “Χοές, σπονδές και μουσική, όλα αφιερωμένα στο επέκεινα!”, όπως μας διαβεβαιώνει το Comme il FauX Bar. Πρόκειται, σίγουρα, για μια πρωτότυπη βραδιά γεμάτη ενδιαφέρον, αφού οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Όπως γράφουν οι άνθρωποι του Comme il FauX Bar στο σχετικό facebook event τους, μετά τον Επιτάφιο πρόκειται να ακολουθήσει νηστίσιμο μενού που θα περιλαμβάνει τα εξής:

    -Γαρίδες με λεμοντσέλο και αψέντι
    -Κριθαρότο με μύδια
    -Χταποδάκι με κίτρο Νάξου
    -Σαρδέλες με άνθη νερατζιάς και λάιμ
    -και για γλυκό… τα υπέροχα κόλυβα απ’ τα χεράκια της Σοφίας

    Τέλος, η μουσική δεν θα λείψει καθώς στο “παρηγορητικό soundtrack” του Επιταφίου, θα βρίσκεται ο Eddie. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Comme il FauX Bar στο facebook ή να επικοινωνήσετε στο 2130314053.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μουσικός Απρίλιος στο café του Νομισματικού Μουσείου με ιδιαίτερους καλλιτέχνες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγαλύτερος οργανισμός μουσικής δωματίου των ΗΠΑ έρχεται στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε δωρεάν δραστηριότητες άθλησης και ευεξίας στο ΚΠΙΣΝ αυτή τη βδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ