• City Stories

    Νταϊάνα: Η μακιγιέζ της δείχνει τα 13 βήματα για… βασιλικό make up look (video)

    Νταϊάνα

    Πριγκίπισσα Νταϊάνα


    Νταϊάνα. Ένα όνομα – σύμβολο κομψότητας και ομορφιάς. Μια γυναίκα που αγαπήθηκε όσο λίγες και έκανε μόδα ό,τι κι αν φόρεσε. Η Νταϊάνα, σημάδεψε με την παρουσία της όχι μόνο τα χρόνια που βρισκόταν στη ζωή, αλλά και τις επόμενες γενιές.

    Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας και ομορφιάς την αποθεώνουν ακόμα και σήμερα, ενώ έχει υπάρξει για πολλού από αυτούς μούσα. Φρόντιζε με κάθε λεπτομέρεια την εμφάνιση ώστε να είναι κομψή, αλλά και τη σιλουέτα της, διατηρώντας την πάντα καλλίγραμμη.

    Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα όρισε την ομορφιά με τους δικούς της κανόνες, Ηταν πάντοτε απλή μα άκρως γοητευτική και λαμπερή. Το βλέμμα της εμβληματικό και καθηλωτικό. Η κοπέλα που μεταμορφώθηκε σε ιέρεια και εξακολουθεί να επηρεάζει εκατομμύρια γυναίκες.

    Νταϊάνα

    Υπεύθυνη για αυτή της τη μεταμόρφωση ήταν η makeup artist Μαίρη Γκρίγνουελ,η οποία ανέλαβε την Νταϊάνα για τη φωτογράφιση στη βρετανική Vogue to 1991 και συνεργάστηκε μαζί της μέχρι τον θάνατό της.

    Η Γκρίγνουελ,με αφορμή τα είκοσι χρόνια από το θάνατο της στενής της μούσας της, αποκαλύπτει τώρα τα μυστικά που οδήγησαν στο συγκεκριμένο λουκ των ‘90s και μοιράζεται και κάποιες άγνωστες πτυχές της στενής τους συνεργασίας.
    Η στιγμή της γνωριμίας των δυο γυναικών παραμένει η αγαπημένη της. Οπως έχει πει, η Νταϊάνα ήταν ένας πολύ εύκολος συνεργάτης. Αισθανόταν πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που επρόκειτο να φωτογραφηθεί για τη Vogue. Ηταν ένας πολύ απλός άνθρωπος.

    «Ακόμα κι αν έμελλε να είναι η επόμενη βασίλισσα της Αγγλίας, το εξώφυλλο της Vogue σήμαινε πάρα πολλά για εκείνη», λέει η Γκρίγνουελ, η οποία έχει ομολογήσει πως δεν γνώριζε ότι το «μοντέλο» της θα ήταν η Νταϊάνα, μέχρι τη στιγμή της φωτογράφισης.

    Νταϊάνα

    «Μπήκε μέσα στο χώρο και είχαμε μείνει όλοι έκπληκτοι!. Ηταν τόσο φυσική, τόσο αγαπητή, τόσο γοητευτική».

    Η makeup artist ρώτησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα τι θα προτιμούσε ως προς το μακιγιάζ κι εκείνη της έδωσε το ελεύθερο, αρκεό το αποτέλεσμα να την ανανέωνε και να την έκανε πιο φρέσκια. Ηθελε κάτι διαφορετικό.

    Ετσι, το πρώτο πράγμα που έκανε η ειδικός ήταν να αφαιρέσει από το μακιγιάζ της το μπλε eyeliner, το οποίο της προσέθετε χρόνια. Ηθελε να της δημιουργήσει ένα απαλό μαγικιάζ ματιών, που δεν θα ήταν υπερβολικό για την εικόνα της.

    Η Γκρίγνουελ λέει πως η Νταϊάνα την καλούσε συχνά για συζητήσεις που αφορούσαν σε προϊόντα ομορφιάς και η ατμόσφαιρα ήταν πάντα πολύ χαλαρή κατά τη διάρκεια των συναντήσεων.

    Νταϊάνα

    Ανάμεσα σε όλα αυτά, η makeup artist του εμβληματικού αυτού θηλυκού δημιουργεί ξανά το μακιγιάζ – ορόσημο των ‘90s και μοιράζεται τα βασικά μυστικά ομορφιάς, που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

    • Πριν από όλα θα πρέπει να φορέσετε μπαλμ στα χείλη σας για να ενυδατωθούν.
    • Για να διώξετε την ένταση του στρες και να χαλαρώσετε, αλλά και βοηθήσετε την καλή κυκλοφορία του αίματος, κάντε μασάζ στο πρόσωπο όσο απλώνετε την ενυδατική σας.
    • Χρησιμοποιείστε ένα primer για να αποκτήσετε την τέλεια βάση για την εφαρμογή του foundation.
    • Δουλέψτε με δύο foundations: ένα το οποίο θα το χρησιμοποιήσετε ως κονσίλερ με ένα πινέλο κάτω από τα μάτια και ένα πιο «ζεστό» από πάνω.
    • Απλώστε μια απαλή, ανοιχτή σκιά ματιών κάτω από το τόξο των φρυδιών, για να φωτίσετε το βλέμμα σας.
    • Εφαρμόστε το eyeliner στη ρίζα των βλεφαρίδων και «σβήστε» το με μια μπατονέτα.
    • Βάλτε μια καφέ σκιά ματιών στις βλεφαρίδες του κάτω κινητού βλεφάρου με τη βοήθεια ενός λεπτού πινέλου.
    • Κατά την εφαρμογή της μάσκαρα, ξεκινήστε από τη γωνία των ματιών.
    • Χτενίστε τα φρύδια σας με το ειδικό βουρτσάκι ή με μια παλιά οδοντόβουρτσα ώστε να είναι περιποιημένα και απλώστε λίγο τζελ για να τα σταθεροποιήσετε.
    • Τονίστε τα ζυγωματικά σας κάνοντας κοντούρινγκ.
    • Εφαρμόστε το highlighter ψηλά στα ζυγωματικά για να προσθέσετε λάμψη στο πρόσωπο και έπειτα , το ρουζ στα μήλα.
    • Για να δώσετε μια «ζεστή» νότα σε όλο σας το πρόσωπο, απλώστε λίγη ποσότητα μπρόνζερ με ένα μεγάλο και φαρδύ πινέλο.
    • Επιλέξτε ένα ροζ- πορτοκαλί κραγιόν για τα χείλη.

    Δείτε το βίντεο με το μακιγιάζ της Νταϊάνα:

    Πηγή: Bovary.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φρόσω Κυριάκου – Φώτης Βασιλόπουλος: Η πρώτη δημόσια παραδοχή της σχέσης τους! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αποκάλυψη! Αυτός θα είναι ο νικητής του Survivor – Το μεγάλο φαβορί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Love is in the… gym: Όλα τα tips για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου στο πιο απίθανο μέρος

     



    ΣΧΟΛΙΑ