• City Stories

    Η αποκαθήλωση της…πίτσας: Το πιο αηδιαστικό μυστικό μιας από τις πιο διάσημες αλυσίδες

    πίτσα


    Η πίτσα, λατρεμένο φαγητό για όλες τις ώρες, στο μυαλό του καθένα από εμάς είναι ένα λαχταριστό, ζουμερό και πλούσιο σε γεύση γεύμα. Ή μήπως όχι;

    Η Papa John’s μία από τις καλύτερες αλυσίδες εστιατορίων πίτσα στις ΗΠΑ, ωστόσο, ανατρέπει όλα όσα ξέραμε και …αποκαθηλώνει την πίτσα.

    Με μότο “Better Ingredients. Better Pizza.” δηλαδή “Καλύτερα προϊόντα. Καλύτερη πίτσα.” η Papa John αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά από τους ανταγωνιστές της. Όπως υποστήριξε ο ιδρυτής και CEO John Schnatter με συνέντευξή του στον Business Insider, η επιτυχία της Papa John’s, από το 1985 που ξεκίνησε την λειτουργία της, ήταν ακριβώς αυτός. Δηλαδή τα καλά προϊόντα της.

    how-sausage-is-made-1.jpg

    Έτσι, μία από τις πιο αλλαγές που έκανε ο Schnatter ήταν στον τρόπο παρασκευής του λουκάνικου που χρησιμοποιούσε. Από τι γίνονταν; Από “πρόσωπο αγελάδας”.

    Είναι κοινό μυστικό ότι τα λουκάνικα φτιάχνονται από κρέατα του κεφαλιού γουρουνιών και αγελάδων, από αυτιά και μάγουλα ενώ πολλοί προσθέτουν και κοτόπουλο. Όμως η Papa John’s ήθελε κάτι καλύτερο για τους πελάτες της έτσι χρησιμοποιεί μόνο το κρέας από το πρόσωπο των ζώων.

    “Θέλω να μπορώ να τρώω και εγώ και τα παιδιά μου”, αναφέρει ο Schnatter.

    Πάντως η εταιρεία τον Οκτώβριο απέσυρε από τους καταλόγους της 14 προϊόντα για να βελτιώσει την ποιότητά της, μεταξύ των οποίων και σιρόπι καλαμποκιού και καραμελόχρωμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ημερήσεις προβλέψεις (Πέμπτη 19 Ιανουαρίου)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο έλεος της κακοκαιρίας ξανά η χώρα – Σφοδρές καταιγίδες, χιόνι και χαλάζι – Αναλυτική πρόβλεψη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ