• City Stories

    Κώστας Κεντέρης: Το ξενοδοχείο του ψηφίστηκε ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη Ν. Ευρώπη

    • NewsRoom


    Ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη Νότια Ευρώπη στα Παγκόσμια Βραβεία Luxury Hotel Awards 2017 ψηφίστηκε το πολυτελές ξενοδοχείο, στο οποίο ιδιοκτήτης είναι ο Κώστας Κεντέρης.

    Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης είναι πλέον επιχειρηματίας, καθώς μαζί με τη σύζυγό του «άνοιξαν» το ξενοδοχείο στο Μικρό Πάπιγκο. Συνολικά, 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων ψήφισαν στα βραβεία.

    Η φαντασμαγορική τελετή διεξήχθη στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Kulm, στο St. Moritz της Ελβετίας και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι France24. Το βραβείο παρέλαβε η Έλσα Έξαρχου – Κεντέρη, σύζυγος του ολυμπιονίκη και hotel Manager του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa.

    Το όνομα του ξενοδοχείου του Κώστα Κεντέρη, πήρε το όνομά του από το παλαιότερο κτίριο του οικισμού (μέρος του συγκροτήματος), το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του σε ολόκληρη την περιοχή.

    Τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα αγοράσθηκαν όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό και φέρουν τη σφραγίδα διάσημων designers. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Philippe Starck και Achille and Pier Giacomo Castiglioni με τα υπέροχα φωτιστικά τους που δένουν με τα υφάσματα επίπλωσης. Τα έπιπλα μοντέρνας αισθητικής είναι των Marcel Wanders και Joep Van Lieshout.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια διπλοκατοικία που εναρμονίζεται με την κλίση του εδάφους στον Κουβαρά Αττικής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξωτερική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού: 15 τέλειες ιδέες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα ιδέες για να διακοσμήσετε τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου



    ΣΧΟΛΙΑ