• City Stories

    Κλέλια Χατζηιωάννου: Τα «πριγκιπικά» βαφτίσια του γιου της «βασίλισσας των τάνκερ»

    • NewsRoom

    Μαίρη Μεταξά, Αννα Βίσση, Κλέλια Χατζηιωάννου, Χριστιάννα Δαιτόγλου, Γιάννης Γεωργούλης


    Και το όνομα αυτού… Λουκάς!

    Τον γιο της βάφτισε η «βασίλισσα των τάνκερ» Κλέλια Χατζηιωάννου, την περασμένη εβδομάδα, στην ανθοστολισμένη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

    Συγγενείς και στενοί φίλοι έδωσαν το «παρών» στην ξεχωριστή αυτή ημέρα. Νονοί του νεοφώτιστου Λουκά, που πήρε το όνομά του από τον αείμνηστο Λουκά Χατζηιωάννου, έγιναν ο επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου και η Κατερίνα Σωτηροπούλου, κόρη του γιατρού της οικογένειας, σύμφωνα με το sissysworld.com.

    Ο μικρός Λουκάς, ο οποίος τον Ιανουάριο έγινε ενός χρονού, ντύθηκε με ένα λευκό κοστούμι του οίκου Dolce & Gabbana, και ένα χρυσό σταυρό από τον Καίσαρη στο λαιμό του.

    Στους προσκεκλημένους δόθηκαν μαρτυρικά γαλάζια βραχιολάκια με ματάκι, που είχαν γραμμένο το όνομα «Loucas», δημιουργίες της Λιάνας Βουράκη.

    Μετά την βάφτιση, οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν προς το «πριγκιπάτο της αγάπης», το νέο αρχοντικό της Κλέλιας Χατζηιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό, το οποίο απέκτησε σχεδόν ταυτόχρονα με τα δύο παιδιά της.

    Εκτός από τις τεράστιες ανθοστήλες με ολόφρεσκα λουλούδια και τα δεκάδες ρομαντικά κεριά, επικρατούσαν στο χώρο ναυτικά στοιχεία και χρώματα της θάλασσας: ένα ναυτικό φουγάρο με τα αρχικά του Λουκά Χατζηιωάννου (LH) φάνταζε επιβλητικό στον πάνω κήπο, ενώ ένα μεγάλο μπλε καραβάκι με τα αρχικά του Λουκά στόλιζε το τραπέζι της υποδοχής.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το sissysworld.com, τα συναισθήματα έφθασαν στο αποκορύφωμα όταν η Κλέλια, λάμποντας από ευτυχία, ανέβηκε στην εξέδρα και είπε συγκινημένη από το μικρόφωνο πως ζούσε μια από τις ωραιότερες βραδιές της ζωής της, παρουσιάζοντας συνάμα την έκπληξη που θα ακολουθούσε: την συμπατριώτισσα της και φίλη της οικογένειας Αννα Βίσση, η οποία διασκέδασε με τις επιτυχίες της τους περίπου 230 καλεσμένους.

    Ένα χρόνο νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2018, η Κλέλια Χατζηιωάννου βάφτισε την κορούλα της, Άννα.

    Στέλιος Χατζηιωάννου, Κλέλια Χατζηιωάννου και Σίσσυ Παπαγεωργίου
    Ιωάννα Βαρδινογιάννη, Έρρικα Φωτιάδη, Ντόρα Πάλλη, Τερέζα Ηλιάδη, Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Αγγέλα Δημητρίου, Κλέλια Χατζηιωάννου, Κατερίνα Λαναρά
    Μαίρη Μεταξά, Αννα Βίσση, Κλέλια Χατζηιωάννου, Χριστιάννα Δαιτόγλου, Γιάννης Γεωργούλης
    Ντόρα Πάλλη, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Κλέλια Χατζηιωάννου
    Η κουμπάρα της Κλέλιας Βιργινία Βεντουράκη, που είχε επιμεληθεί το υπέροχο art de la table, με τον μικρό Λουκά, τη νονά του Κατερίνα Σωτηροπούλου και την παιδαγωγό του
    Η μικρή Αννούλα στα βαφτίσια του αδερφού της
    Η Σίσσυ Παπαγεωργίου με την πρώτη σε ψήφους βουλευτή της Ν.Δ στην Α Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη
    Η εκπρόσωπος της νέας γενιάς βαφτιστήρα της Κλέλιας Θάλεια Σιούτου, με τη γιαγιά της την π.Υπουργό Φανή Πάλλη Πετραλιά
    Η Σίσσυ Παπαγεωργίου και ο Κώστας Καίσαρης, από τον οίκο του οποίου αγοράστηκαν οι μπομπονιέρες και ο χρυσός σταυρός του νεοφώτιστου Λουκά
    Κλέλια Χατζηιωάννου, Κωνσταντίνος Σκορίλας
    Μάγδα Λιβέρη, Δημήτρης Λυμπερόπουλος
    Αγγέλα Δημητρίου, Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Τερέζα Ηλιάδη, Έρρικα Φωτιάδη
    Άννα Βίσση
    Άννα Βίσση

    Ο δικηγόρος Γιάννης Αλεβίζος με τη σύζυγό του Μελίνα
    Άτζελα Βαγιωνή, Κλέλια Χατζηιωάννου
    Στέλιος Κοκκάλας, Ελένη Κατοτσιάνου, Ναλίτα Καρρέρ-Κοκκάλα
    Η Ιρλανδέζα σύντροφος και προσφάτως μητέρα του παιδιού του Στέλιου Χατζηιωάννου, της Άριας-Αθηνάς-Όρλα, Όρλα Μέρφι με την επιστήθια φίλη και κουμπάρα της Κλέλιας Ντόρα Πάλλη



    ΣΧΟΛΙΑ