• City Stories

    Πασχαλινές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας!

    πασχαλινή διακόσμηση


    Μια ανάσα πριν από το Πάσχα και είναι ώρα ν΄αρχίσουμε να διακοσμούμε το σπίτι μας… πασχαλιάτικα! Τι μπορούμε να κάνουμε; Πολλά! Φαντασία, κέφι και χρόνο να έχετε κι εμείς σας δίνουμε μερικές εύκολες ιδέες για να φέρετε το Πάσχα πιο γρήγορα κοντά σας! Ξεκινάμε!

    ΙΔΕΑ 1

    Το Πάσχα είναι αυγά και λαγουδάκια. Βγάλτε λοιπόν από τα συρτάρια και τα ντουλάπια, τα διακοσμητικά σας λαγουδάκια, ή αγοράστε από καταστήματα διακοσμητικών, δέστε στο λαιμό τους πολύχρωμες κορδέλες και τοποθετήστε τα σε γωνιές του σπιτιού σας.

    πασχα λαγουδακια

    ΙΔΕΑ 2

    Φτιάξτε αυτοσχέδιες βάσεις για τα αυγά σας, με τις απλές γνωστές αυγοθήκες. Απλώς βάψτε τις στο χρώμα που σας αρέσει, βάλτε μέσα χαρτιά, τοποθετήστε μικρά σοκολατένια αυγά μαζί με καραμέλες ή δημιουργήστε τα δικά σας έργα τέχνης με ένα… αυγό! Τι θα χρειαστείτε; Μπογιές, χάντρες, κορδέλες, χάρτινα δαντελάκια και ο,τι άλλο φανταστείτε. Μαζί με τα παιδιά σας περάστε ένα απόγευμα διακοσμώντας … αυγά!

    ΙΔΕΑ 3

    Ποιος είπε ότι τα δέντρα τα στολίζουμε μόνο τα Χριστούγεννα; Τοποθετήστε σ΄ένα βάζο μερικά μεγάλα λεπτά κλαριά και κρεμάστε στολίδια- αυγά με ωραίες κορδέλες. Στην αγορά υπάρχουν πολλά, αν όμως θέλετε μόνες σας να τα φτιάξετε το μυστικό είναι να τρυπήσετε το αυγό από πάνω κι από κάτω με μια καρφίτσα, να αδειάσετε τον κρόκο και το ασπράδι και με μεγάλη προσοχή να το βάψετε.

    πασχαλινή διακόσμηση

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασχαλινή διακόσμηση για κάθε γωνιά του σπιτιού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 12 υπέροχες ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού



    ΣΧΟΛΙΑ