• City Stories

    Η συναυλία της Πρωτοψάλτη «στο δρόμο με αγάπη» και τα χειροκροτήματα από Μητσοτάκη και Μπακογιάννη

    • NewsRoom

    Άλκηστις Πρωτοψάλτη


    Μία…διαφορετική συναυλία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και είχε εξέχον κοινό

    Μία διαφορετική συναυλία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία με ένα φορτηγό αυτοκίνητο και λίγου συνεργάτες έκανε το γύρο του κέντρου της Αθήνας, τραγουδώντας «από το δρόμο με αγάπη».

    Το αυτοκίνητο που μετέφερε την τραγουδίστρια και τους συνεργάτες της έκανε βόλτα στους δρόμους της Αθήνας και πολλοί ήταν εκείνοι που έβγαιναν στα μπαλκόνια τους, καθώς περνούσε, για να την απολαύσουν.

    Ανάμεσα στους ανθρώπους που βγήκαν για να την ακούσουν και να την χειροκροτήσουν ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει την κ. Πρωτοψάλτη

    Μόλις η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τελείωσε το τραγούδι «Τα λαϊκά» που ερμήνευε, ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

    «Δεν μπορούμε και να χαιρετηθούμε… Ήταν μέσα από την καρδιά μου αυτό που βγήκε. Υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δήμαρχό μας, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Αφού ο κόσμος δεν μπορεί να έρθει σε εμένα, αποφάσισα να πάω εγώ στον κόσμο», ανέφερε η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη.

    «Καλή συνέχεια, μπράβο, να ‘στε καλά», της απάντησε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός, χειροκροτώντας όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

    Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

    Το φορτηγό έκανε στάσεις και μπροστά από τα νοσοκομεία αναφοράς, «Ευαγγελισμό» και «Σωτηρία» όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη με την πανδημία.

    Μάλιστα, ο κ. Μπακογιάννης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη».

    «Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!», έγραψε στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων.

    Ο ίδιος βρισκόταν επίσης στο κέντρο της Αθήνας και χαιρετήθηκε, μάλιστα, με την τραγουδίστρια με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με τους δύο να ανταλλάσσουν χειραψία, χτυπώντας τους αγκώνες τους.

    Ο κ. Μπακογιάννης βρέθηκε, μάλιστα, αργότερα δίπλα στον πρωθυπουργό, την ώρα που η τραγουδίστρια περνούσε από το Μέγαρο Μαξίμου, για να απολαύσουν μαζί την πρωτοβουλία αυτή.

    Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Μπακογιάννης

    Αργότερα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανέβασε live βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook.



    ΣΧΟΛΙΑ