• City Stories

    «Η Λίμνη των Κύκνων»: Το παραμύθι των παραμυθιών ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

    • NewsRoom


    Πρεμιέρα 15 Δεκεμβρίου στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ

    Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή και η Marossoulis Productions παρουσιάζουν την παιδική  θεατρική παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων» των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι.

    Η Λίμνη των Κύκνων θα μας ταξιδέψει στο όνειρο,  στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου θα οδηγήσει μικρούς και μεγάλους πίσω, στην αθωότητα.

    Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. 

    Ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ έχει κάνει μάγια στην Οντέντ, η οποία  κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο τη νύχτα.

    Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί μόνο αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την  ιδία του την ζωή. Όμως, η αγνή αγάπη νικά πάντοτε το κακό.

    Η  «ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και την Κυριακή  22 Δεκεμβρίου στις 14:30 στο θέατρο Βέμπο στην Αθήνα και στη συνέχεια θα  ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

    Πρωταγωνιστούν: Πέννυ Αδαμοπούλου, Μάνος Γερωνυμάκης, Άρης Κοντός, Κωνσταντίνα Λάλλου, Δήμητρα Παγκάλου, Μαργαρίτα Τσελίκη, Ελένη Χονδρογιάννη, Δέσποινα Χρυσάνθου, στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος.

    Σκηνοθεσία: Δημήτρης  Παπαϊωάννου

    Σκηνοθετική Επιμέλεια & Υποκριτική Διδασκαλία: Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος

    Χορογραφίες: Δήμητρα Παγκάλου

    Καλλιτεχνική Διεύθυνση Παραγωγής: Αγάπη-Φλωρεντία Γιαννακού

    Πρόγραμμα παραστάσεων

    Τιμές εισιτηρίων: 10 €

    Διάρκεια: 90΄ (με διάλειμμα)

    Προπώληση: VIVA και στο ταμείο του θεάτρου Τηλ. κρατήσεων: 2105221767



    ΣΧΟΛΙΑ