• City Stories

    Grab & Go: Οι πιο γευστικές επιλογές για όλη την οικογένεια!

    • NewsRoom

    Πόσες και πόσες φορές δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να τσιμπήσουμε κάτι στα πεταχτά ή να απολαύσουμε έναν λίγο πιο χαλαρό καφέ στο διάλειμμα της δουλειάς μας, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ανανεωμένοι και τονωμένοι στα καθήκοντά μας;

    Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε νιώσει την επιθυμία να κάνουμε μια στάση, ένα μικρό break από την καθημερινότητά μας;

    Για να μη μιλήσουμε για όσους από εμάς εργάζονται μέχρι αργά το απόγευμα και καταλήγουν σπίτι τους κατάκοποι, να πρέπει να ετοιμάσουν κάτι στα γρήγορα για τον εαυτό τους ή την οικογένειά τους, και να διαπιστώνουν ότι κάτι τους λείπει, κάτι δεν πρόλαβαν να πάρουν;

    Ως εργαζόμενη και μητέρα, όλα αυτά είναι η καθημερινότητά μου. Μια καθημερινότητα γεμάτη άγχος και πίεση, αφού πρέπει να τα προλάβω όλα: να είμαι αποδοτική και τυπική στις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, αλλά και οργανωμένη και συνεπής ως μητέρα. Επιπλέον, πρέπει να είμαι γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση -στον βαθμό που είναι εφικτό- για να μπορώ να είμαι δίπλα στους ανθρώπους που με χρειάζονται.

    Παλιότερα, όλα αυτά ήταν «αγώνας δρόμου». Να πάω στη δουλειά, να γυρίσω, να πεταχτώ για ψώνια, να επιστρέψω στο σπίτι, να ετοιμάσω βραδινό, να κάνω την προεργασία για το πρωινό και το κολατσιό των παιδιών για το σχολείο. Και πάντα κάτι ξέφευγε, κάτι ξεχνούσα, κάτι χρειαζόμουν παραπάνω.

    Μέχρι την ημέρα που ανακάλυψα το «Grab & Go» της ΑΒ Βασιλόπουλος, που από την πρώτη στιγμή έγινε σημείο αναφοράς στη ζωή μου: για έναν καφέ στα πεταχτά, για ένα γρήγορο, αλλά ζεστό και ποιοτικό γεύμα, για λύσεις νόστιμες on the go.

    Γιατί στο νέο «Grab & Go» χώρο στο ΑΒ Κηφισιάς, μπορεί να βρει κανείς μια πληθώρα επιλογών: από φρέσκα σάντουιτς με μεγάλη ποικιλία φρεσκοζυμωμένων ψωμιών -από γαλλική μπαγκέτα μέχρι Ciabatta-, ζεστά και κρύα ροφήματα, σφολιάτες και ζεστές πίτες, αλλά και καφέ από την εκλεκτή ποικιλία Buondi Prestige και τα χεράκια ενός έμπειρου barista.

    Μπορεί, επίσης, κανείς να επιλέξει φρέσκιες φρουτοσαλάτες, smoothies (με επιλογή μεταξύ φυτικών και μη ροφημάτων) και χυμούς με φρέσκα φρούτα εποχής.

    Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το γνωστό ψητό κοτόπουλο της ΑΒ, ολόκληρο και φρέσκο, οι ζεστές σούπες για τις κρύες ημέρες, καθώς και τα έτοιμα γεύματα «AB You’ll Love» με την υπογραφή του πασίγνωστου σεφ Άκη Πετρετζίκη.

    Πρόκειται ουσιαστικά για ένα concept που αποτελεί ιδανική λύση για κάθε πελάτη, που είτε κάνει τις αγορές του μέσα στο κατάστημα, είτε περνά απλώς απ’ εξώ από αυτό. Για παράδειγμα μία μητέρα που γυρνά από τη δουλειά και δεν έχει προλάβει να μαγειρέψει, μπορεί πλέον μαζί με τα συνήθη ψώνια της στο σούπερ μάρκετ, να βρει γρήγορες και υγιεινές λύσεις για το βραδινό της οικογένειάς της, και μάλιστα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προτάσεων.

    Αποτελεί επίσης ιδανικό προορισμό για κάθε εργαζόμενο που θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, για καφέ ή και κάτι ελαφρύ, ενώ αναβαθμίζει τη συνολική αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή, προσθέτοντας μία νέα γκάμα ποιοτικών προϊόντων, αλλά και ωθώντας τους πελάτες να ανακαλύψουν νέες γεύσεις ή να δοκιμάσουν μία νέα εκδοχή του αγαπημένου τους ροφήματος, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της ΑΒ.

    Και όλα αυτά, όπως προαναφέραμε, σε έναν διαφορετικό και φιλόξενο χώρο, όπου οι πελάτες γίνονται και οι ίδιοι μέρος της δημιουργίας των ξεχωριστών γευμάτων, καθώς ο φρέσκος και μοντέρνος σχεδιασμός του μοιάζει κυριολεκτικά με μία ανοιχτή κουζίνα, που «μαγειρεύονται» ξεχωριστές νοστιμιές με μοναδικά αρώματα.

    Μια φρέσκια, πρωτότυπη πρόταση από την ΑΒ Βασιλόπουλος, που κάνει τη διαφορά, προσφέροντας εκλεκτές γεύσεις για όλους!