• City Stories

    Γιώργος Πατούλης: Στον Άλιμο με μάσκα μοίρασε αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια στους λουόμενους

    • NewsRoom

    Σε ενημερωτική δράση για τον κορονοϊό στον Άλιμο ο Γιώργος Πατούλης


    Διανομή ενημερωτικού υλικού και αντισηπτικών στους λουόμενους της παραλίας Αλίμου πραγματοποίησε το πρωί κοινή ομάδα της Περιφέρειας Αττικής, του δήμου και του ΙΣΑ, με επικεφαλής τoν περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη και τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη.

    Η δράση ενημέρωσης σε θέματα προστασίας από τον κορονοϊό εντάσσεται στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων εποπτείας και ελέγχου για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας των πολιτών στις παραλίες.

    Το ενημερωτικό έντυπο έχει διαμορφωθεί από την επιστημονική επιτροπή λοιμώξεων του ΙΣΑ και της περιφέρειας και μπορεί να αξιοποιηθεί από κάθε ενδιαφερόμενη δημοτική αρχή.

    Σε ενημερωτική δράση για τον κορονοϊό στον Άλιμο ο Γιώργος Πατούλης

    Με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τελευταία, ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι η προστασία μας εξαρτάται και από την ατομική συνείδηση και γι΄αυτό κρίνονται «απαραίτητες οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, όπως αυτή που ξεκίνησε από το παράλιο τμήμα του δήμου Αλίμου».

    Υπογράμμισε ότι πρέπει «να τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις ασφαλείας, μέσα και έξω από το νερό» και ότι «η τήρηση των μέτρων υγιεινής πρέπει να γίνει συνείδηση παντού».

    Από την πλευρά του, ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: «Όλοι θέλουμε να περάσουμε όμορφες διακοπές, αλλά και ασφαλείς. Πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας ότι χρειάζεται προσοχή. Η επανάκαμψη του κορονοϊού μας χτυπάει ένα “καμπανάκι”. Το υγειονομικό υλικό και τα έντυπα που μοιράζουμε συμβάλλουν στην κατεύθυνση της πρόληψης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών».

    Το ενημερωτικό φυλλάδιο που μοίρασε ο Γιώργος Πατούλης στον Άλιμο



    ΣΧΟΛΙΑ