• Food

    Τρία μαγαζιά για νόστιμο brunch που δεν γνωρίζατε

    BOB brunch


    “Είχατε και στο χωριό σας brunch;” θα μας πείτε!

    Μπορεί να μην είχαμε, αλλά τώρα που το μάθαμε, δεν το αφήνουμε με τίποτα. Η τάση του brunch, του ξενόφερτου αυτού γεύματος που κυμαίνεται μεταξύ πρωινού, δεκατιανού και μεσημεριανού, έχει γίνει πολύ έντονη τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερα μαγαζιά προσφέρουν πλέον τέτοιες επιλογές ή ανοίγουν ως αποκλειστικά “μπραντσάδικα”.

    Εμείς συγκεντρώσαμε τρία μαγαζιά της Αθήνας, τα οποία μπορεί να μην είναι γνωστά για το brunch τους, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι και προσφέρουν τέτοια πιάτα και είναι υπέροχα!

    ΜΠΕΛ ΡΕΫ

    ΜΠΕΛ ΡΕΫ
    Φαλήρου 88 & Γ. Ολυμπίου, Κουκάκι

    Πρώην πλυντήριο-λιπαντήριο αυτοκινήτων και νυν σνακ μπαρ! Το Μπελ Ρεϋ, που κράτησε το όνομά του από τότε, αποτελεί το hot-spot του Κουκακίου και μας καλεί, τόσο με την φωτεινή και παράλληλα λιτή διακόσμησή του, όσο και με τις ενδιαφέρουσες γεύσεις του, να δοκιμάσουμε τις δικές του προτάσεις σε σάντουιτς και brunch. Πρόκειται για ένα μαγαζί που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, με τους κίτρινους, λευκούς και μαύρους χρωματισμούς του. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το Croque Madame!

    BOB brunch

    ΒΟΒ
    Μαρίνου Γερουλάνου 77 και Μακεδονίας, Αργυρούπολη

    Πρόκειται για ένα νέο μαγαζί που έχει ανοίξει τις πόρτες του εδώ και λίγους μήνες. Το ΒΟΒ είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που μοιάζει με ένα μεγάλο και φωτεινό μπαλκόνι ή με μια καταπράσινη και ανθισμένη αυλή. Ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον, που ταιριάζει απόλυτα στο κυριακάτικο σας brunch. Είναι pet friendly και ένα μέρος του χώρου προορίζεται για τη διασκέδαση των παιδιών, ενώ -εκτός από νόστιμο brunch- μπορείτε να απολαύσετε και δροσιστικά cocktails.

    kudu the workshop

    KUDU “The Workshop”
    Βουτάδων 28, Γκάζι

    Η εταιρεία KUDU Coffee Roasters προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, από το 2013, εκλεκτής ποιότητας καφέδες. Μαζί με τον εύγευστο καφέ σας, μπορείτε να απολαύσετε ένα μοναδικό brunch από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, σε γλυκούς ή αλμυρούς γευστικούς τόνους, στο KUDU στην περιοχή του Κεραμεικού. Με θέα την Τεχνόπολη, με ανθρώπους που έχουν ως προτεραιότητα την ποιότητα και με bagels, pancakes, αυγά και σαλάτες, θα περάσετε ένα υπέροχο και, κυρίως, νόστιμο Σαββατοκύριακο στο κέντρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρία μπαρ στο κέντρο με happy hour και cocktails από 5 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επτά κρυμμένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας – Σε στοές, ψαγμένα στενά, κρυφούς κήπους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα διαχρονικά μαγαζιά για ποτό και φαγητό στην πλατεία Μαβίλη

     



    ΣΧΟΛΙΑ