Το πολιτιστικό Σωματείο «Culture4All – Πολιτισμός για Όλους» εγκαινιάζει τις δράσεις για την προβολή της εικαστικής δημιουργίας προβάλλοντας έναν αυτοδίδακτο καλλιτέχνη µε πάθος για τον φιλοτελισμό, τον Νικόλαο Αργύρη. Οι δημιουργίες του είναι εμπνευσμένες από τα συλλεκτικά και σφραγισµένα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας ελληνικά γραμματόσημα, τα οποία αποτελούν μέρος του ζωγραφικού πίνακα.
Η έκθεση µε τίτλο «Φιλοτελισμός και Συναίσθημα έγιναν Τέχνη», που αγκαλιάστηκε με προθυμία από τα ΕΛ.ΤΑ., παρουσιάζεται από τις 18/1/2019 έως 6/2/2019 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Είσοδος Ελεύθερη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 7 νέες ταινίες της βδομάδας – Στους κινηματογράφους από 17 Ιανουαρίου 2019
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο Athens Fashion Film Festival έρχεται στο Μέγαρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εισαγωγή στα Comics και στο Character Design: Ένα πρωτότυπο εργαστήριο για εφήβους στο ΚΠΙΣΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Η Ευρώπη να περάσει από την ανθεκτικότητα στην επίθεση
- S&P Global Energy: Ακόμη και μετά το άνοιγμα του Ορμούζ, θα χρειαστούν τουλάχιστον 7 μήνες για να ανακάμψει πλήρως η παραγωγή πετρελαίου
- Ο Όμιλος Φάις και η Harley-Davidson στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας των Παξών για την οδική ασφάλεια
- E.In.S.: Από 7 Μαίου σε διαπραγμάτευση οι 250.000 νέες μετοχές από το stock option plan
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.