• City Stories

    Έως 5 μέτρα το μήκος των φορτηγών στη βάση της Ακρόπολης – Ολη η απόφαση του ΚΑΣ για τη φωτογράφηση Dior

    Η φωτογράφηση του οίκου Ντιορ το 1951


    Τα οχήματα που θα μεταφέρουν τον εξοπλισμό στην Ακρόπολη για τις ανάγκες της φωτογράφησης, την οποία θα πραγματοποιήσει ο οίκος Ντιορ δεν θα ξεπερνούν τα πέντε μέτρα, όπως διευκρινίζει για μία ακόμη φορά το υπουργείο Πολιτισμού.

    Πρόκειται για την απόφαση την οποία έχει λάβει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο προ δεκαπενθημέρου με την υπογραφή της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς κυρίας Πολυξένη Αδάμ-Βελένη και έχει γίνει γνωστή άλλωστε με όλες τις λεπτομέρειές της.

    «Τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά του εξοπλισμού στη βάση του εργοταξιακού αναβατορίου-γερανού στην ανατολική κλιτύ της Ακρόπολης να μην ξεπερνούν τα 5 μ. μήκος» αναφέρεται από το ΥΠΠΟ, το οποίο και επισυνάπτει την σχετική η απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

    Όπως σημειώνεται εξάλλου η προϊσταμένη της Εφορείας πόλης Αθηνών κυρία Ελένη Μπάνου έχει ζητήσει την ετήσια ερευνητική μετ’ αποδοχών άδειά της από τις 19 Απριλίου, πολύ πριν κατατεθεί οποιοδήποτε αίτημα από τον οίκο Ντιορ.

    Επισυνάπτεται η απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

    Επισυνάπτεται αναλυτικά η Απόφαση κινηματογράφησης φωτογράφησης

    Διαβάστε ακόμα:

    Ο καθηγητής Νίκος Σταμπολίδης πρώτος διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης

    Πρόσβαση για όλους στην Ακρόπολη – Νέες, σημαντικές επεμβάσεις

    Δείπνο Δένδια – Τσαβούσογλου με θέα την Ακρόπολη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ