ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η νέα θέση της Κασκανιώτη, οι αλλαγές στην ΕΡΤ, η αποβολή του Λιάγκα, ο Πετρετζίκης σε νέες περιπέτειες και οι αυξήσεις στο Netflix
Το πιο εύκολο και δροσιστικό είναι το αγαπημένο μας γιαουρτοζελέ, το οποίο μπορούμε να το φτιάξουμε μέσα σε μόλις 5 λεπτά! Χρειαζόμαστε μόνο νερό, γιαούρτι και ζελέ, αλλά ο Άκης Πετρεζίκης μοιράζεται μαζί μας στο akispetretzikis.com τη δική του συνταγή, που έχει κι ένα μικρό μυστικό. Δείτε παρακάτω:
- 1 σακουλάκι ζελέ φράουλα (ή ό,τι άλλη γεύση σας αρέσει.. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και light ζελέ)
- 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό ( 2% λιπαρά)
- 1 κ.σ μέλι
- 400ml νερό (200ml καυτό + 200ml παγωμένο)
Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
- Ψιλοκομμένα φρούτα
- Ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς
- Δημητριακά της επιλογής σας
- Κουβερτούρα τριμμένη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπωλ βάζουμε τα 200ml καυτό νερό αδειάζουμε το σακουλάκι του ζελέ και ανακατεύουμε με σύρμα χειρός για να διαλυθεί καλά η σκόνη του ζελέ.
Προσθέτουμε την 1 κ.σ. μέλι και μετά το παγωμένο νερό συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Τέλος προσθέτουμε και το γιαούρτι μας και ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα!!!
Σε αυτή τη φάση δοκιμάζουμε και αν το θέλουμε περισσότερο γλυκό… προσθέτουμε λίγο μέλι ακόμη.
Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολάκια ή ποτήρια ή ατομικές φόρμες του ζελέ και βάζουμε στο ψυγείο και τα αφήνουμε μέχρι να παγώσουν!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
