• City Stories

    Δωρεάν προβολές ταινιών στον Χειμερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Ηλιούπολης

    σινεμά


    Ο Δήμος Ηλιούπολης πραγματοποιεί κατά καιρούς διάφορες δράσεις σχετικές με πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων, ενώ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ψυχαγωγία, την ευαισθητοποίηση, την προσφορά και την γενικότερη δραστηριοποίηση των πολιτών του Δήμου, και όχι μόνο.

    Κομμάτι της ενεργής του δράσης είναι και ο Δημοτικός Κινηματογράφος Ηλιούπολης. Μετά από τη θερινή περίοδο που διάφορες ταινίες, ανοίγει τώρα τις πόρτες του για τη χειμερινή σεζόν και υποδέχεται όλο τον κόσμο -είτε είναι κάτοικοι Ηλιούπολης είτε όχι-, προβάλλοντας με ελεύθερη είσοδο μια πληθώρα ταινιών, που αγγίζουν διάφορα είδη του κινηματογράφου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης προσφέρει στους πολίτες της Ηλιούπολης χωρίς έξοδα και αποφεύγοντας την μετακίνηση στην Αθήνα, την δυνατότητα να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές αξιοποιώντας την ποιοτική επιλογή που έκαναν άνθρωποι της 7ης Τέχνης.

    Ταινίες για παιδιά και ενήλικες, για άτομα όλων των ηλικιών και με ποικιλία θεματικών. Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης θα πραγματοποιεί τις δωρεάν προβολές μέχρι τον Απρίλιο του 2019.

    Δείτε παρακάτω ολόκληρο το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών, με τις ταινίες, τις μέρες και τις ώρες

    Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης
    Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 114 και Κουντουριώτου
    2109970000

    Αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και ήδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης.

    Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

    Περισσότερες πληροφορίες εδώ ταινίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλες οι εκδηλώσεις του Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Δείτε το πρόγραμμα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειδική ξενάγηση στην έκθεση του Μ. Καμπάνη «Αστικό ίχνος» με τον Νίκο Βατόπουλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξι ενδιαφέρουσες διαλέξεις και ομιλίες με ελεύθερη είσοδο για αυτή τη βδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ