• City Stories

    Δύο δωρεάν σεμινάρια/εργαστήρια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    Τεχνόπολις


    Τo INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Eπιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει αυτή την περίοδο διάφορα χρήσιμα σεμινάρια, αλλά και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο, σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς και φορείς. Δείτε παρακάτω δύο σεμινάρια/εργαστήρια σχετικά με την τεχνολογία, τα οποία πραγματοποιούνται αυτή τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 με ελεύθερη είσοδο:

     

    1. Σεμινάριο Presentation & Communication skills: Developing interview skills – Get yourself noticed

    Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Developing interview skills – Get yourself noticed” που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2018 στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

    Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εφόδια στον υποψήφιο για να δημιουργήσει το βιογραφικό του σημείωμα και να αναδείξει τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά του, που θα του επιτρέψουν να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας στην αγγλική γλώσσα.

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

    Θα ενημερωθείτε με ένα πρώτο email για την επιτυχή καταγραφή της δήλωσης συμμετοχής σας.

    Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στην περίπτωση που υπάρχει θέση για το σεμινάριο θα ενημερωθείτε με δεύτερο email (ενδεικτικά, μία εβδομάδα πριν το εργαστήριο). Είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, απαντώντας στο δεύτερο email που θα λάβετε προκειμένου να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

    Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

    Πότε:
    04 / 06 / 2018
    16:00 – 18:00

    Χώρος – Αίθουσα:
    Innovathens – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
    Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4)

    ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

    2. Εργαστήριο LinkedIn

    Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, εργαστήριο με θέμα «LinkedIn».
    Περιγραφή Εργαστηρίου:

    Η παρουσία μας στα Social Media επιβάλλεται, εφόσον επιθυμούμε να ξεχωρίσουμε και να κάνουμε τη διαφορά. Ο σωστός τρόπος της παρουσίας μας στο LinkedIn, είναι και o αναγκαίος εάν θέλουμε να ξεχωρίσουμε ως επαγγελματίες στο διαδίκτυο.
    Στο εργαστήριο LinkedIn θα αναλύσουμε όλους τους τρόπους για να προβληθούμε προσωπικά, να βρεθούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα αποτελέσματα αναζητήσεων, να αυξήσουμε τις αξιολογήσεις μας και να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μια αγορά εργασίας που κινείται γύρω από το διαδίκτυο.

    Θεματολογία Εισήγησης:

    – Δυνατότητες και ευκαιρίες χρήσης του μέσου
    – Οδηγός για δημιουργία LinkedIn profile
    – Σχεδιαστικές επιλογές και δημιουργικοί τρόποι αξιοποίησης
    – Διαδικασία εύρεσης εργασίας μέσω του LinkedIn
    – Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά (tips)

    Στο εργαστήριο επίσης θα πραγματοποιηθεί αναφορά και για το Slideshare.

    Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης. Πιστοποίηση δίνεται μόνο κατά την φυσική σας παρουσία και όχι την διαδυκτιακή (μέσω live Streaming).

    Πότε:
    04 / 06 / 2018
    18:00 – 20:30

    Χώρος – Αίθουσα:
    Innovathens – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
    Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4)

    ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Αφιέρωμα στη Λούλα Αναγνωστάκη – Όλο το πρόγραμμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους ξεκινά το «Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας» με ελεύθερη είσοδο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Athens Gardens Festival 2018: Ξεχωριστές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο στον Εθνικό Κήπο



    ΣΧΟΛΙΑ