• City Stories

    Δύο δωρεάν σεμινάρια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    Τεχνόπολις


    Τo INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Eπιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει αυτή την περίοδο διάφορα χρήσιμα σεμινάρια, αλλά και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο, σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς και φορείς. Δείτε παρακάτω δύο σεμινάρια σχετικά με την τεχνολογία, τα οποία πραγματοποιούνται αυτή τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018:

    1. Σεμινάριο «Deep Web»

    Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα‘Deep Web’’.

    Όχι!!! Δεν πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, με θέμα το deep space, το βαθύ διάστημα και την σκοτεινή ύλη, αλλά για το βαθύ και αφανέρωτο internet όπου μπορεί κάποιος να μπει από έναν κοινό υπολογιστή από το σπίτι του.

    Απευθύνεται σε όλους που θέλουν να μάθουν για τη δύναμη της Σκοτεινής Πλευράς του Internet. Σε γονείς που οφείλουν να γνωρίζουν τους κινδύνους που καθημερινά βρίσκονται τα παιδιά τους, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε φορείς που θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα. Σε όσους θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να καταλάβουν τι είναι τελικά το internet και το βάθος που έχει.

    Θα δοθεί έμφαση:
    – Στα Dark Sides των Social Media
    – Στην επίδραση των Social Media στο μυαλό του ανηλίκου και του ενήλικα
    – Σε τεχνικές που θα ανακαλύψετε ότι τελικά το Internet έχει μια Σκοτεινή Πλευρά

    Επιπλέον θα απαντήσουμε στα ερωτήματα:
    -Είναι ασφαλές και ανώνυμο τελικά το internet;
    -Υπάρχει λόγος να έχω πρόσβαση στο Deep Web;
    – Τι βλέπω εκεί και πως μπαίνω;
    -Τα επίπεδα βάθους του Deep Web!
    – Security στον Ηλεκτρονικό μας περιηγητή!

    Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή.
    Για την συγκεκριμένη ενότητα δεν θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης!

    Πότε:
    21 / 05 / 2018
    18:00 – 20:30

    Χώρος – Αίθουσα:
    Innovathens – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
    Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4)

    *ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

    2. Presentation & Communication skills: Preparing a resume – Fact and organisation

    Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Presentation & Communication skills: Preparing a resume – Fact and organisation” που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2018 στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

    Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εφόδια στον υποψήφιο για να δημιουργήσει το βιογραφικό του σημείωμα και να αναδείξει τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά του, που θα του επιτρέψουν να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας στην αγγλική γλώσσα.

    Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

    Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

    Πότε:
    21 / 05 / 2018
    16:00 – 18:00

    Χώρος – Αίθουσα:
    Innovathens – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
    Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4)

    *ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Ποια μουσεία έχουν δωρεάν εκδηλώσεις;



    ΣΧΟΛΙΑ