• City Stories

    Διαλέξτε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας και δημιουργήστε το (pics)

    • NewsRoom


    Το υπνοδωμάτιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού, αφού εκεί η ιδιωτικότητα και η προσωπική σφραγίδα του ιδιοκτήτη υποστηρίζονται με τον πλέον ισχυρό τρόπο.

    Πρόκειται για έναν χώρο προορισμένο για να μπορεί κανείς να απολαύσει τον ύπνο του, αρκετά άνετο για να συγκεντρώνει τα πιο προσωπικά του είδη, ενώ παράλληλα να έχει την ιδανική αισθητική, ώστε κανείς να ξεκινάει την καινούρια μέρα του με τις καλύτερες εικόνες. Συγκεντρώσαμε μια σειρά από super επιλογές που μπορεί να προϋποθέτουν σπίτια υψηλών προδιαγραφών, μπορούν όμως να μας δώσουν ιδέες όσον αφορά συνδυασμούς υλικών, χρωμάτων και γενικότερης αισθητικής.

    Ελεύθερη τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο

    Προυποθέτει άνεση χώρου και είναι ιδανικός τρόπος χωροθέτησης για έπιπλα με καμπύλες φόρμες, κομψό σχεδιασμό και φίνα αισθητική. Η επιλογή των neutral χρωματικών τόνων είναι για το υπνοδωμάτιο η πλέον ασφαλής, αφού εξασφαλίζει αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας.

    1516375351-664-100-beautiful-bedrooms-and-their-dreamy-interior-decors.jpg

    Το σκουρόχρωμο ξύλο γίνεται ο πρωταγωνιστής

    Η επιλογή του ξύλου wenge στο δάπεδο όπως και στα έπιπλα του υπνοδωματίου, δίνει από μόνο του έναν ισχυρό χαρακτήρα στο δωμάτιο που γίνεται το κυρίαρχο στοιχείο. Αν αυτή είναι η αγαπημένη σας επιλογή, φροντίστε να αποφύγετε άλλες χρωματικές παλέτες εκτός του λευκού που υποστηρίζει ιδανικά αυτό το concept.

    30-masculine-bedrooms-111.jpg

    To αμερικάνικο όνειρο

    Λευκή οροφή με πολυέλαιο, μεγαλοπρεπές τζάκι, άνετα στιβαρά έπιπλα, τεράστιο και ψηλό κρεβάτι που υπόσχεται γλυκά όνειρα και μια αφράτη μοκέτα που βουλιάζει σε κάθε βήμα είναι τα συστατικά του αξεπέραστου american dream master bedroom. Το αποτέλεσμα είναι super εντυπωσιακό και έχει τους φανατικούς υποστηρικτές του.

    a735978af4b8c3ea257e7669e75720c9-double-door-master-bedroom-master-bedroom-design-luxury.jpg

    Kρεβάτι με ουρανό

    Ένα τέτοιο κρεβάτι, όπου και όπως τοποθετηθεί, χαρίζει την αίσθηση του εξαιρετικού, τόσο για τον χρήστη όσο και για τον επισκέπτη. Το απόλυτο νεοϋορκέζικο όνειρο βέβαια προϋποθέτει και μια wall-to-wall τζαμαρία που παρατηρεί την πόλη από ψηλά, είναι όμως μια ενδιαφέρουσα επιλογή σε κάθε περίπτωση.

    gisele-bundchen-and-tom-bradys-apartment-in-nyc.jpg

    Αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας

    Αν αγαπάτε το ξύλο και τη ζεστασιά που αποπνέει, επιλέξτε τους χρωματικούς τόνους γύρω από αυτό και συνδυάστε τους με ευρηματικό τρόπο. Το ξύλο στη φυσική του μορφή μπορεί να επενδύσει τον τοίχο πίσω απ’ το προσκεφάλι σας ή και την οροφή, ενώ γήινες αποχρώσεις μπορούν να ντύσουν κουρτίνες, σκεπάσματα και coverings σ’ έναν ιδανικό συνδυασμό.

    modern-master-bedroom-with-mountain-view.jpg

    Ανοίξτε παράθυρα στη θέα

    Τι καλύτερο από το ξυπνάς το πρωί με την εικόνα ενός πανέμορφου τοπίου; Ακόμη κι αν αυτό είναι πολύ μακριά από το σπίτι σας, ένα μεγάλο άνοιγμα στο υπνοδωμάτιο μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει σε έναν χώρο. Το άμεσο φυσικό φως μπορεί να αξιοποιηθεί με άπειρους τρόπους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να επιτευχθεί κομψά και η ιδιωτικότητα.

    92436-34201625517pm87376.jpg

    Επενδύστε σε soft pastel τόνους

    Όταν τα χρώματα που επιλέγετε γίνονται συνώνυμα της οικείας ατμόσφαιρας που θέλετε να πετύχετε, τότε η προσπάθειά σας έχει στεφθεί με επιτυχία. Επιλέξτε με προσοχή τους τόνους, τον τρόπο που συνδυάζονται μεταξύ τους, προσθέστε αγαπημένα αντικείμενα και φρέσκα λουλούδια και το αγαπημένο σας δωμάτιο είναι έτοιμο!

    1430793512222.jpeg

    +1 Αναδείξτε τη ρομαντική σας πλευρά

    Κρεμάστε διάφανες γάζες από την οροφή στέφοντας το περίγραμμα του κρεβατιού και δημιουργήστε ένα ονειρεμένο υπνοδωμάτιο σαν κι αυτά που βλέπετε σε ταινίες γυρισμένες σε μέρη εξωτικά. Δώστε έμφαση στις φίνες λεπτομέρειες και χαρείτε τον πιο απολαυστικό χώρο του σπιτιού σας!

    294b1a186993ebb168a1605ee62029e4.jpg
    Πηγή: www.glow.gr



    ΣΧΟΛΙΑ