• City Stories

    Δενδροφύτευση στον Δήμο Παιανίας από την We4All για τη δημιουργία νέου πνεύμονα πρασίνου

    • NewsRoom
    WE4ALL Δενδροφύτευση


    Ολοκληρώνεται το Σάββατο 14 Μαΐου στον Δήμο Παιανίας, η μεγάλη δράση δενδροφύτευσης που διοργανώνει ο περιβαλλοντικός Οργανισμός We4all, με την υποστήριξη του The Hellenic Initiative.

    Η πρωτοβουλία δενδροφύτευσης του We4all θα ολοκληρωθεί αυτό το Σάββατο στις 12.00μ.μ. με τη φύτευση συνολικά πάνω από 2.500 νέων δενδρυλλίων.

    Η ενέργεια αυτή αποτελεί κομμάτι μιας μεγαλύτερης προσπάθειας δημιουργίας ενός νέου πνεύμονα πρασίνου στον Δήμο της Παιανίας φυτεύοντας συνολικά πάνω από 10.000 δενδρύλλια κατά τη διάρκεια της δενδροφυτευτικής περιόδου 2022-2023.

    Στόχος του εγχειρήματος είναι η ενίσχυση του αστικού πρασίνου και η δημιουργία ενός αντιπυρικού φράγματος σε μια περιοχή που βρίσκεται στους πρόποδες του αγαπημένου μας Υμηττού.

    Τα δενδρύλλια που θα φυτευτούν θα είναι βραδύκαυστα και επιλεγμένα με προσοχή ώστε να συμβαδίζουν με το τοπικό οικοσύστημα.

    Η δράση αυτή σηματοδοτεί την τελευταία δενδροφύτευση της φετινής δενδροφυτευτικής χρονιάς και γι’ αυτό θα συμμετάσχουν χιλιάδες κόσμος και εθελοντές.

    Φέρνουμε μαζί μας τις μάσκες μας, τα γάντια μας, το χαμόγελό μας και την όρεξή μας για να πρασινίσουμε έναν υπέροχο χώρο. Σας χρειαζόμαστε όλους εκεί!

    Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δράση μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

    Διαβάστε επίσης:

    Η MSC οργανώνει εκδρομές με ποδήλατο για τους επιβάτες κρουαζιέρας



    ΣΧΟΛΙΑ