• Architecture & Design

    Ωδή στη Δημιουργικότητα από τη MullenLowe

    • NewsRoom


    Το μεγαλείο της δημιουργίας και της δημιουργικότητας. Η MullenLowe συνδέει σημαντικές στιγμές της ιστορίας της τέχνης με τη σύγχρονη δική της φιλοσοφία και μας προσκαλεί να απολαύσουμε την πρωτοβουλία αυτή γεμάτη έμπνευση και ταλέντο.

    Τα νέα γραφεία της MullenLowe μετατράπηκαν σε μία διαδραστική γκαλερί. Μία «ωδή» στη σύγχρονη και διαχρονική δημιουργικότητα. 23 εμβληματικοί πίνακες «ζωντανεύουν», αναδημιουργούνται και διηγούνται τις ιστορίες των αυθεντικών και νέων έργων, μέσα από 23 QR codes.

    Στους διαδρόμους και τα γραφεία της εταιρείας μπορεί κάθε επισκέπτης να απολαύσει ένα αφιέρωμα στη δημιουργική διαδικασία που γεμίζει την καθημερινότητά των ανθρώπων της MullenLowe με διάθεση για δημιουργία και νέες ιδέες.

    Όλοι μπορούν να επισκεφθούν virtually την «γκαλερί» της εταιρείας, η οποία συνδέει με σεβασμό τα σύγχρονα εργαλεία δημιουργικής επικοινωνίας, με την ανεκτίμητη αξία μοναδικών δημιουργιών που ανέδειξαν την τέχνη μέσα στους αιώνες.

    Στο anodetocreativity.gr κάθε σύγχρονη επιχείρηση – αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος – μπορεί να συμμετέχει σε μία μοναδική περιήγηση γεμάτη δημιουργικότητα, πρωτοπορία, τέχνη, design & storytelling.

    Η «γκαλερί» της MullenLowe βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Αμαλιάδος 4 στην Κηφισιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαουρίτσιο Κατελάν: Αυτός και ο εαυτός του



    ΣΧΟΛΙΑ