• Architecture & Design

    Μία ματιά στο υπερπολυτελές καταφύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ (pics)

    • NewsRoom
    Τζένιφερ Λόπεζ

    Πηγή: MV Group USA


    Ένα αξιοζήλευτο θέρετρο βρήκαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ για να απολαύσουν την επανένωσή τους μετά από 17 χρόνια

    Ντελίριο προκάλεσαν στους θαυμαστές τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ όταν, πριν από λίγες ημέρες, εθεάθησαν να ανταλλάσσουν τρυφερές χειρονομίες, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ξανά μαζί. Στην αναζωπύρωση της σχέσης τους φαίνεται πως βοήθησε ο χρόνος που περνούν οι δυο τους σε ένα υπερπολυτελές αρχοντικό στο εξωτικό Μαϊάμι.

    Μπορεί οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες της εντυπωσιακής έπαυλης να κρατιούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο ο CEO του MV Group Manny, Angelo Varas, αποκάλυψε στο Forbes κάποια στοιχεία για την εντυπωσιακή αυτή κατοικία που φαίνεται πως μαγεύει τους διασήμους.

    Πηγή: MV Group USA

    Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η έπαυλη «είναι ακριβώς ο τύπος της κατοικίας που αναζητούν οι διασημότητες, επειδή προσφέρεται για διασκέδαση, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ιδιωτικότητα. Οι περισσότερες κατοικίες σε αυτή την περιοχή κυμαίνονται μεταξύ 1393,5 και 1858,5 τ.μ. Η συγκεκριμένη έπαυλη, όμως, έχει έκταση 2508,4 τ.μ., είναι δηλαδή σχεδόν διπλάσια από τα περισσότερα σπίτια στο Miami Beach».

    Πηγή: MV Group USA

    Η απόστασή του από τους γείτονες χαρίζει στην έπαυλη την πολυπόθητη ιδιωτικότητα που αναζητούν όσοι έρχονται εδώ. Επιπλέον, βρίσκεται στη λιμνοθάλασσας του κόλπου που εκτείνεται κατά μήκος του North Bay Road. Στην μπροστινή περιοχή του κόλπου υπάρχουν πολλά τουριστικά σκάφη, ενώ η λιμνοθάλασσα καθιστά τη συγκεκριμένη κατοικία πολύ ήσυχη και ξεχωριστή. Αυτή ακριβώς είναι η μοναδικότητά της: Οι ένοικοί της απολαμβάνουν απρόσκοπτα την πανοραμική θέα, απαλλαγμένοι από την παρεμβατική ύπαρξη των σκαφών και των παπαράτσι.

    Πηγή: MV Group USA

    Ο Varas προσθέτει: «Είναι πραγματικά ένα αριστούργημα διασκέδασης. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, κάτοχος νυχτερινού κλαμπ, ήθελε να δημιουργήσει έναν χώρο που να συνδυάζει ψυχαγωγία και χαλάρωση, εξασφαλίζοντας στους ενοίκους τον ιδανικότερο συνδυασμό ζωής μέσα και έξω από το σπίτι. Αυτό είναι ακριβώς εκείνο που αναζητούν πολλές διασημότητες».

    Τζένιφερ Λόπεζ
    Πηγή: MV Group USA
    Το υπερπολυτελές θέρετρο διαθέτει 11 υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, γυμναστήριο, γραφείο, σπα, τζακούζι, αποβάθρα, μεγάλο εξωτερικό χώρο με πισίνα και γκαράζ έξι αυτοκινήτων.
    Πηγή: MV Group USA

    «Κάναμε μια αναδιαμόρφωση στην κύρια δομή και δημιουργήσαμε τρεις δομές που διασυνδέονται. Ο σχεδιασμός επιτρέπει στους ενοίκους να μετακινούνται εύκολα μεταξύ των δομών. Υπάρχει μια κύρια δομή, μια με δωμάτια και μια δομή προσωπικού. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου το προσωπικό θα ήταν ουσιαστικά αόρατο, αλλά σε θέση να βγει όταν χρειαζόταν. Οι χώροι προσωπικού διαθέτουν κουζίνα και τέσσερα υπνοδωμάτια. Η μεγάλη αόρατη δομή διαθέτει πόρτες με ή χωρίς πλαίσιο, συστήματα κινούμενων τοίχων και μεγάλα τζάμια. Ένας συνδυασμός πρωτότυπος και μοναδικός. Τοποθετήσαμε επίσης μια πλωτή σκάλα», αποκαλύπτει ο Varas.

    Πηγή: MV Group USA

    Εκείνο, όμως, που κάνει την έπαυλη να ξεχωρίζει είναι ένα τεχνητό νησί χαλαζία, 2 τ.μ. στους εξωτερικούς χώρους του κτήματος.

    «Το νησί είναι μοναδικό και πλήρως καλωδιωμένο, για να ανοίγει και να αποκαλύπτει ένα πλήρες σύστημα DJ, συνδεδεμένο με ηχεία surround ήχου σε όλο το σπίτι και έξω. Οι επισκέπτες μπορούν να εισέρχονται μέσω ξεχωριστής εισόδου, διαφυλάσσοντας έτσι την ιδιωτικότητα των ενοίκων, ενώ παράλληλα όλα διασυνδέονται», εξηγεί ο Varas.

    Πηγή: MV Group USA

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ