• Architecture & Design

    Katikies: Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα σύμφωνα με τα Travel + Leisure World’s Best Awards 2023


    Ο εμβληματικός Όμιλος Katikies βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής φιλοξενίας, όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Travel + Leisure.

    Το εμβληματικό ξενοδοχείο, που διαθέτει την πιο συγκλονιστική θέα στο μεγαλείο της Καλντέρας και στο διασημότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο συναρπαστικά ξενοδοχεία της χώρας – αλλά και ανάμεσα στα πιο πολυτελή resorts ανά την υφήλιο.

    Κάθε χρόνο οι αναγνώστες του Travel + Leisure, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού media brand στις ΗΠΑ και ενός εκ των πλέον αναγνωρισμένων στον κόσμο, προσκαλούνται να μοιραστούν τις σκέψεις του όσον αφορά σε προορισμούς, ξενοδοχεία, resorts, spa, αεροπορικές εταιρείες, κρουαζιέρες, tour operators, υπηρεσίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, και πολλά ακόμη, συμπεριλαμβάνοντας φέτος για πρώτη φορά τρένα και εταιρείες ενοικιάσεως πολυτελών βιλών, ως μέρος της ετήσιας ψηφοφορίας World’s Best Awards.

    Τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας διαμορφώνουν τον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη για τον σύγχρονο ταξιδευτή, παρουσιάζοντας τις πιο δημοφιλείς και άξιες προσοχής προτάσεις ανά τον κόσμο.

    «Είναι με μεγάλη χαρά και τιμή που λαμβάνουμε αυτά τα υπέροχα νέα για το Katikies Santorini. Η ανακήρυξή του ως Best Resort Hotel στην Ελλάδα για το 2023 από τους αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες μας, όχι απλώς να φανούμε αντάξιοι, αλλά να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους. Αυτό το τόσο σημαντικό βραβείο ανήκει σε όλα τα μέλη της “οικογένειας” Katikies, δηλαδή στους πολυάριθμους εργαζομένους μας που με τον άκρατο επαγγελματισμό, την απαράμιλλη φροντίδα, τη σκληρή δουλειά αλλά και τη συγκινητική αφοσίωσή τους τοποθετούν τα ξενοδοχεία μας στην κορυφή της ελληνικής φιλοξενίας», δήλωσε ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Διαβάστε επίσης:

    Η ADD Architecture Studio παρουσιάζει τη Μykonos Hill

    Villa on the rocks: Με πανοραμική θέα στον κόλπο της Σούδας

    Εξοχική κατοικία στα Κύθηρα



    ΣΧΟΛΙΑ