• City Stories

    Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα “τερατώδη” προεδρική λιμουζίνα του Ντόναλντ Τραμπ


    Η ολοκαίνουργια, θωρακισμένη προεδρική λιμουζίνα που θα συνοδεύει στις δημόσιες εμφανίσεις του τον Ντόναλντ Τραμπ έκανε τις πρώτες της μυστικές «βόλτες», στις εγκαταστάσεις της General Motors.

    To «Τέρας» (The Beast), όπως είναι γνωστή η υπερσύγχρονη Cadillac, θα φέρει αλεξίσφαιρα τζάμια, θωρακισμένο αμάξωμα και ένα πλήθος από αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας που θα ενισχύουν την ασφάλεια του νέου προέδρου της Αμερικής και της οικογένειάς του.

    Trump Limo One

    Η νέα προεδρική λιμουζίνα θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση την ημέρα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου τω ΗΠΑ, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

    Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τις κρυφές δοκιμές, η νέα λιμουζίνα είναι βαμμένη με ειδική μπογιά με σκοπό να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες της κατασκευής. Στην τελική της μορφή αναμένεται να είναι βαμμένη στα χρώματα της σημερινής προεδρική λιμουζίνας, δηλαδή μαύρο και ασημί.

    Trump Limo One

    Το συμβόλαιο παραγγελίας για τη νέα Limo One, υπογράφηκε το 2013 και η κατασκευή της κόστισε 15,8 εκατομμύρια δολάρια.

    Στον στόλο του Λευκού Οίκου συγκαταλέγονται άλλα 12 αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούνται για τις εμφανίσεις του προέδρου τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Υπολογίζεται πως η αξία κάθε αυτοκινήτου είναι γύρω στο 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

    Trump Limo One

    Η σημερινή θωρακισμένη λιμουζίνα, το πρώτο «Τέρας» που κατασκεύασε η General Motors, ζυγίζει 8 τόνους, διαθέτει ενισχυμένες πόρτες, πάχους 8 ιντσών, με προστασία ενάντια σε χημικά και βιολογικά όπλα, αλεξίσφαιρα τζάμια, ενώ διαθέτει και μια μικρή δεξαμενή οξυγόνου, καθώς ο εσωτερικός χώρος είναι πάντα απολύτως σφραγισμένος.

    Limo One
    Τα ελαστικά είναι καλυμμένα με Κέβλαρ για να μη σκάνε, αλλά ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση, οι μεταλλικές ζάντες είναι αρκετά ισχυρές ώστε να αντέξουν το βάρος του οχήματος και να του επιτρέψουν να συνεχίσει για ικανό διάστημα την πορεία του. Το ντεπόζιτο είναι καλυμμένο με ισχυρή θωράκιση και περιέχει έναν ειδικό αφρό, που το εμποδίζει να εκραγεί, ακόμη κι αν πληγεί.

    Η λιμουζίνα είναι εφοδιασμένη με υπέρυθρες κάμερες, συστήματα εντοπισμού GPS και δορυφορικής επικοινωνίας, πυροσβεστικό εξοπλισμό, εκτοξευτήρες δακρυγόνων, διάφορα όπλα, διόπτρες νυχτερινής οράσεως, ενώ πάντα υπάρχουν στο ψυγείο δύο φιάλες αίμα του ίδιου τύπου που έχει ο πρόεδρος, σε περίπτωση που χρειαστεί να υποβληθεί σε επείγουσα μετάγγιση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μελάνια Τραμπ: Πιο γυμνή από ποτέ – Αυτές είναι οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Έπαιξε στο στοίχημα τη νίκη του Τραμπ και κέρδισε 1,2 εκατομμύρια λίρες!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι η χειρότερη είδηση. Ο Τραμπ μισεί την Apple. Στα ύψη οι τιμές του iphone;



    ΣΧΟΛΙΑ