• Architecture & Design

    Aeolis Tinos Suites: Φιλόξενο και πολυβραβευμένο


    Μία ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε το Aeolis Tinos Suites στα φετινά Tourism Awards, αφού τιμήθηκε με το BRONZE Βραβείο στην κατηγορία “Storytelling Excellence” για το 2018, σε μια φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Επί τέσσερα συναπτά έτη, τα βραβεία Tourism Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πιο καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον κλάδο του τουρισμού, ενώ οι εταιρίες που βραβεύτηκαν λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.

    Το Aeolis Tinos Suites κουρνιασμένο στην κορυφή των λόφων, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακούς οικισμούς της Τήνου, τον Τριαντάρο και τον Μπερδεμιάρο, προσφέρει ένα γαλήνιο και ήσυχο περιβάλλον, με απίστευτη θέα στο νησί της Τήνου και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Οι αρχικοί και ανακαινισμένοι ξενώνες στο Aeolis χτίστηκαν μόνο με εγχώρια υλικά, όπως Τηνιακό μάρμαρο και πέτρες. Καμιά από τις 34 πολυτελείς σουίτες του Aeolis δεν είναι ίδια με την άλλη. Όλες όμως μοιράζονται εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες, ένα μοναδικό μπαλκόνι στο γαλάζιο του Αιγαίου. Εδώ μπορεί να έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος: γοητεία, άνεση, προστασία της ιδιωτικής ζωής, γαλήνη και ό,τι καλύτερο στην προσωπική πολυτέλεια!

    Επιπλέον, το Aeolis Tinos Suites διαθέτει 11 πολυτελείς ιδιωτικές πισίνες, όλες με την απαράμιλλη θέα του Αιγαίου και των κυκλαδίτικων νησιών που υπάρχουν τριγύρω, να είναι το τέλειο μέρος για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν οι επισκέπτες. Οι πισίνες είναι στρωμένες με κρυστάλλινη ψηφίδα σε πρασινογάλαζα χρώματα, που δένουν απόλυτα με το φυσικό κάλλος της Τήνου. Ακόμη, διαθέτουν οπτικές ίνες, που δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα έναστρου ουρανού και όλες έχουν αλατισμένο νερό που δημιουργεί την αίσθηση ότι κολυμπά κανείς στη θάλασσα.

    Από φέτος μάλιστα, ξεχωριστή θέση μέσα στο συγκρότημα του Aeolis έχει το εστιατόριο Zoga, μια γαστρονομική κιβωτός στην Τήνο, όπου ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Παπαϊωάννου δημιούργησε ένα μενού βασισμένο κυρίως στην τοπική γαστρονομική κουλτούρα, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της τηνιακής γης.



    ΣΧΟΛΙΑ