• City Stories

    4+1 θεατρικές παραστάσεις για να παρακολουθήσετε ανήμερα των Χριστουγέννων!

    Η ζωή μου όλη - θέατρο


    Χρόνια πολλά σε όλους!
    Όσοι αγαπούν το θέατρο, σίγουρα δεν θα το αποχωριστούν ούτε την ημέρα των Χριστουγέννων. Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για έξοδο το απόγευμα ή το βράδυ των Χριστουγέννων, ειδικά όσοι προτιμούν να περάσουν πιο ήσυχα και πιο καλλιτεχνικά αυτή τη γιορτή. Παρακάτω θα βρείτε πέντε προτάσεις με θεατρικές παραστάσεις που θα παιχτούν στις 25 Δεκεμβρίου 2017!

    1. “Αλέξης Ζορμπάς” του Νίκου Καζαντζάκη στο Θέατρο Βέμπο

    Η εμβληματική μορφή του Αλέξη Ζορμπά από το μνημειώδες και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» ξαναζωντανεύει από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και σε μια μοναδική διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Η παράσταση θα ανέβει φέτος το χειμώνα στο Θέατρο Βέμπο, τιμώντας το Έτος Καζαντζάκη 2017, που σηματοδοτεί τα 60 χρόνιααπό το θάνατο του μεγαλύτερου Έλληνα συγγραφέα των νεότερων χρόνων.

    Τον Αλέξη Ζορμπά ενσαρκώνει ο Γρηγόρης Βαλτινός, αναλαμβάνοντας τον επικό αυτό ρόλο, πλαισιωμένος από ένα μεγάλο και καταξιωμένο θίασο. Τις χορογραφίες επιμελείται ο Δημήτρης Παπάζογλου. Τα σκηνικά που μας μεταφέρουν στην Κρήτη του μεσοπολέμου είναι του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη και τα κοστούμια της ενδυματολόγου Ντένης Βαχλιώτη.

    Στη σκηνή θα δούμε να ζωντανεύει με μια νέα δημιουργική ματιά και ένα ανεπανάληπτο τρόπο ο «μοναδικός διάλογος ενός καλαμαρά και ενός μεγάλου ανθρώπου του λαού, διάλογος μεταξύ του δικηγόρου Νου και της μεγάλης ψυχής του λαού», όπως αναφέρει ο ίδιος ο Νίκος Καζαντζάκης για τη διαχρονική φιλία του με τον Ζορμπά.

    Συγγραφέας: Νίκος Καζαντζάκης
    Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
    Διασκευή:Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας
    Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
    Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου
    Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
    Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
    Ενορχήστρωση:Αλέξιος Πρίφτης
    Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
    Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης

    Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ταμίλα Κουλίεβα, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Τάκης Παπαματθαίου, Ρένος Ρώτας και ο Νίκος Βερλέκης.

    Παίζουν οι: Γιάννης Σταμούλης, Στέλλα Γκίκα, Γιώργος Παράσχος, Άννα Μονογιού.

    Συμμετέχουν οι: Κωνσταντίνος Γιουρνάς, Βασίλης Ζαϊφίδης, Βασίλης Λέμπερος, Αλεξία Μουστάκα, Αρετή Πασχάλη, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Μαριαλένα Ροζάκη, Αλέξανδρος Σιάτρας, Γιώργος Τσούρμας, Νικορέστης Χανιωτάκης, Χριστίνα Ψάλτη

    Παραγωγή: Αφοι Τάγαρη
    Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Βαλσαμάκη

    Ώρα:
    18:00

    Πού:
    Θέατρο Βέμπο
    Καρόλου 18, Μεταξουργείο

    Τιμή:
    Εισιτήρια: 15,18,20 και 25 ευρώ

    Κρατήσεις: 2105221767, 2105229519

    Πληροφορίες

    Αλέξης Ζορμπάς

    2. “Tσάρλι Τσάπλιν” στο Θέατρο Ακροπόλ

    Το βραβευμένο έργο του Daniel Colas «Tσάρλι Τσάπλιν», μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο Παρίσι, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, στις 6 Νοεμβρίου 2017, σε μετάφραση του Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια.

    Στο έργο ξεδιπλώνεται με αριστοτεχνικό τρόπο και καταιγιστικό κινηματογραφικό ρυθμό όλο το παρασκήνιο της μυθιστορηματικής ζωής του αγαπημένου σε όλη την υφήλιο αλητάκου «Σαρλώ», που στιγμάτισε την εξέλιξη του παγκόσμιου κινηματογράφου.

    Ο Τσάρλι Τσάπλιν ξεκίνησε ένα πάμπτωχο ορφανό παιδί του δρόμου, για να εξελιχθεί σε ένα διάσημο και πάμπλουτο καλλιτέχνη παγκόσμιας αναγνώρισης. Η ζωή του ήταν γεμάτη αντιθέσεις, ανατροπές, έρωτες, με στοιχεία ενός τρελού παραμυθιού.

    Στην παράσταση που ακροβατεί μεταξύ κωμωδίας και δράματος, ο ρόλος του πολυαγαπημένου Σαρλώ εναλλάσσεται με αυτόν του αληθινού προσώπου που τον υποδύθηκε, του Τσάπλιν. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μεταμορφώνεται στον ομώνυμο ρόλο, με τα δύο αυτά γοητευτικά, αλλά τόσο αντίθετα πρόσωπα.

    Η Μαρίνα Ψάλτη ερμηνεύει τη μητέρα του, ενώ η Τζένη Θεωνά τις τρεις από τις νεαρές γυναίκες της ζωής του. Ο Χρήστος Σπανός κρατά το ρόλο του αδελφού του, Σίντνεϊ, που είχε σημαντική επιρροή στη ζωή και στην καριέρα του Τσάπλιν. Ο Σωκράτης Πατσίκας ερμηνεύει τον Μακ Σένετ, τον παραγωγό του Hollywood, που πρώτος ανακάλυψε το ταλέντο του νεαρού Τσάρλι. Τέλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου τιμά την παραγωγή με τη συμμετοχή του, παίζοντας το διάσημο για τις ίντριγκες και το πολιτικό παρασκήνιο, αρχηγό του FBI, Χούβερ.

    Η παράσταση μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής με τα σκηνικά της Μαίρης Τσαγκάρη, τα κοστούμια Παναγιώτας Κοκκορού, χορογραφία της Άννας Αθανασιάδη, μουσική Παναγιώτη Αυγερινού και Σπύρου Λούκου και φωτισμούς Λευτέρη Παυλόπουλου. Στη σκηνή ζωντανεύουν κινηματογραφικές εικόνες και όχι μόνο με τις video προβολές του Κάρολου Πορφύρη.

    Συγγραφέας: Daniel Colas
    Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
    Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
    Χορογραφία – Κίνηση: Άννα Αθανασιάδη
    Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
    Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
    Μουσική: Παναγιώτης Αυγερινός και Σπύρος Λούκος
    Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
    Φωτογραφίες: Μαριλένα Αναστασιάδου
    Video design προβολές – Artwork: Κάρολος Πορφύρης
    Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαριάννα Τουντασάκη

    Στο ρόλο του Τσάρλι Τσάπλιν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

    Πρωταγωνιστούν:
    Μαρίνα Ψάλτη, Τζένη Θεωνά, Χρήστος Σπανός, Σωκράτης Πατσίκας και ο Γιώργος Κωνσταντίνου

    Παίζουν οι: Βασίλης Χαρίσσης, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, James Rodi, Φοίβος Παπακώστας, Μυρτώ Σχοινοπλοκάκη και ο μικρός Th. Kona

    Ώρα:
    21.30

    Πού:
    Θέατρο Ακροπόλ
    Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα

    Τιμή:
    Εισιτήρια: 13€ – 16€

    Κρατήσεις: 302103643700

    Πληροφορίες

    τσάρλι τσάπλιν

    3. “Δον Κιχώτης” του Μιγκουέλ Θερβάντες στο Θέατρο Παλλάς

    Ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ο «Δον Κιχώτης» του Μιγκουέλ Θερβάντες, παρουσιάζεται από τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς, σε μια παράσταση που φιλοδοξεί να δικαιώσει τη φήμη του θρυλικού αυτού κειμένου και να μεταφέρει όλη την ποίηση από το παραμυθένιο κυνήγι της χίμαιρας που χαρακτηρίζει τον ξακουστό ήρωα για όλες τις εποχές. Η φαντασία, το όνειρο, η φυγή, αλλά και η ανθρωπιά, η αγνότητα, η ευγένεια, σε τούτη εδώ την εποχή της κρίσης και της έκπτωσης, έρχονται σε όλο τους το μεγαλείο για να μας δώσουν θύρες διαφυγής και μνήμες από αξίες που έχουν εντελώς πια λησμονηθεί.

    Ειδικότερα για τα παιδιά, η παιδική ψυχή του Δον Κιχώτη μπορεί να σταθεί μια μοναδική ευκαιρία ενός μαγικού ταξιδιού στους τόπους της ποιητικής φαντασίας, αλλά και στον χώρο της κλασικής λογοτεχνίας που είναι η βάση για την ψυχική και την πνευματική καλλιέργεια. Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με ένα από τα πιο μεγάλα κείμενα του δυτικού κόσμου, που μέσα από την αλληγορία του μεταγγίζει στις νεανικές ψυχές ποιότητες πραγματικού πολιτισμού με επίκεντρο τον άνθρωπο και την βαθιά σημασία του.

    Ο «Δον Κιχώτης» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει εξαιρετικές παιδικές παραστάσεις που έχουν αποθεωθεί από μικρούς και μεγάλους θεατές, όπως: «Θησέας και Αριάδνη στο νησί των ταύρων», «Τρωϊκός Πόλεμος», «Ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας». Το κείμενο της παράστασης υπογράφει ο διακεκριμένος ποιητής Στρατής Πασχάλης, την πρωτότυπη μουσική ο καταξιωμένος Νίκος Κυπουργός, ενώ τα εντυπωσιακά σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης.

    Στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους του Δον Κιχώτη και του Σάντσο Πάντσα θα απολαύσουμε τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Δημήτρη Πιατά, δύο από τους σημαντικότερους ηθοποιούς στο ελληνικό θέατρο, ενώ σε ρόλο έκπληξη θα δούμε τη γνωστή τραγουδίστρια Σαβίνα Γιαννάτου. Μαζί τους 25 τραγουδιστές, ηθοποιοί και χορευτές σε μια ακόμη υψηλού επιπέδου παραγωγή του Μιχάλη Αδάμ.

    Το κείμενο είναι προσαρμοσμένο, έτσι ώστε να γίνεται κατανοητό απ’ όλες τις ηλικίες. Λόγος, εικόνα, μουσική, υποκριτική και χορός δημιουργούν μια αφηγηματική τοιχογραφία, φαντασμαγορική και συναρπαστική, που θα αναπαραστήσει το περιπετειώδες ταξίδι του ονειροπόλου ιππότη.

    Ώρα:
    21.30

    Πού:
    Θέατρο Παλλάς
    Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

    Τιμή:
    ΖΩΝΗ Α 10€ – 15€
    ΖΩΝΗ Α 10€ – 15€
    ΖΩΝΗ Β 8€ – 12€
    ΖΩΝΗ Γ 9€

    Κρατήσεις: 21 0321 3100

    Πληροφορίες

    Δον Κιχώτης

    4. “Στέλιος Καζαντζίδης – Η ζωή του όλη” στο “Θέατρον”, Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”

    Το IΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και η STEFI PRODUCTIONS παρουσιάζουν:

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ
    «Η ζωή του όλη»
    Μια παράσταση της Μιμής Ντενίση

    Από τις 25 Δεκεμβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ»
    του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

    Ένα έργο-αναφορά στον «μύθο» του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της εποχής του.

    Ένα προσφυγόπουλο, γιός του Χαράλαμπου Καζαντζίδη από τον Πόντο και της Γεθσημανής από την Μικρασία, ξεκινάει την ζωή του με αντίξοες συνθήκες και γίνεται ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της σύγχρονης Ελλάδας. Πρόκειται για μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής.

    Οι μεγάλοι συνθέτες, ο Παπαϊωάννου, ο Χιώτης, ο Τσιτσάνης, ο Πάνου, ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, τα διάσημα κέντρα, όπως η «Τριάνα» του Χειλά, καθώς και οι μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες όλων τους περνάνε μέσα από το έργο και φωτίζουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της εποχής. Ακούγονται οι μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου που αγάπησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και δημιούργησαν τον «μύθο» του Καζαντζίδη.
    Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων και τραγουδήθηκε όσο λίγοι. Στο πρόσωπό του και στις μεγάλες του επιτυχίες, όλοι βρίσκουν ένα κομμάτι της δικής τους ζωής.

    Το τεράστιο καλλιτεχνικό του στίγμα είναι αυτό που ενέπνευσε τους δημιουργούς να γράψουν ένα έργο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του λαϊκού βάρδου, γεμάτο από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από τους παλιότερους και τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα από τους νεότερους.

    Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η STEFI Productions ανεβάζουν την παράσταση με ένα επιτελείο εξαίρετων ηθοποιών, πλούσια σκηνικά και κοστούμια εποχής στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 25 Δεκεμβρίου.

    Ταυτότητα παράστασης

    ΚΕΙΜΕΝΟ: Μιμή Ντενίση, Κωνσταντίνα Γιαχαλή
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μιμή Ντενίση
    ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Γιώργος Πάτσας
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ- ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Τότα Πρίτσα
    ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Μιμή Ντενίση
    ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: Μελίνα Μάσχα
    ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: Μάρω Μαρμαρινού
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ιωάννα Τζετζούμη
    ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Α΄: Νατάσσα Μπαρμπουνάκη
    ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Β΄: Μαριλένα Κάραλη
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γεωργία Δεμέστιχα

    Πρωταγωνιστούν:
    Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Σταρόβας, Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σπύρος Μεριανός, Κώστας Βελέντζας, Αναστασία Σκοπελίτη, Μαριλένα Δήμα, Χρήστος Βελιάνο.
    Μαζί τους η Νεφέλη Ορφανού & ο Μιχάλης Μητρούσης
    «Γιορδάνης»
    ο Αντώνης Λουδάρος

    Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):
    Ελένη Ζιάνα, Εβελίνα Κυπραίου, Δήμητρα Μιχαηλίδου, Άγγελος Μπέσσας, Ηλίας Νομικός, Νίκος Πολοζιάνης, Έφη Σταυροπούλου, Γιώργος Τάτσης

    Ώρα:
    20.00

    Πού:
    «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
    Πειραιώς 254, Καλλιθέα

    Τιμή:
    Κανονικά εισιτήρια: €42 €37, €32, €27, €22 & €15 (θεωρείο)
    Φοιτητικά & νεανικά έως 26 ετών (για ζώνες Α’, Β’, Γ’, Δ’ & θεωρείο): €32, €27, €22, €18, €13
    Παιδικό έως 12 ετών: €15 & €12 (θεωρείο)
    Εισιτήριο ανέργων (για ζώνες Β’, Γ’, Δ’ & θεωρείο): €27, €22, €18, €13
    Εισιτήριο ΑΜΕΑ: €17

    Κρατήσεις: 212 254 0300

    Πληροφορίες

    καζαντζίδης θέατρο

    5. “Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας” του Γιώργου Ηλιόπουλου στη Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη

    Προσπάθησες πολλές φορές να καταστρέψεις τη ζωή σου και δεν τα κατάφερες;
    Σιχάθηκες να ζεις μέσα στην ευτυχία και στην καλοπέραση;
    Βαρέθηκες αυτό το αυτάρεσκο χαμόγελο της επιτυχίας στο πρόσωπο σου;
    Κουραστικές να είσαι μόνιμα ευτυχής –δεν θέλεις πια να προκαλείς με την ευδαιμονία σου;
    Θέλεις να είσαι κι εσύ ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως όλοι οι διπλανοί σου;
    Δοκίμασες νέες τεχνικές, ακολούθησες συμβουλές φίλων, ανατολίτικες πρακτικές, είδες tutorial στο You Tube αλλά δεν τα κατάφερες .
    Σταματά να ταλαιπωρείσαι! Υπάρχει λύση!
    Η νέα επαναστατική μέθοδος που λειτουργεί 100%.
    Μιλώ για εγγυημένη καταστροφή και δεν κάνω πλάκα!

    Είμαι ο Γιώργος –κάποτε ήμουν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος – είχα μια ζωή παραμυθένια και κατάφερα να τα κάνω όλα σκόνη.
    Αυτή μου τη γνώση θέλω να την μοιραστώ μαζί σου!
    Η μέθοδος μου λειτουργεί γιατί είναι αληθινή!
    Μη χάνεις άλλο χρόνο – η καταστροφή σε περιμένει κι εγώ μπορώ να στην δώσω!
    Έλα τώρα κι αν πραγματικά θέλεις να καταστρέψεις τη ζωή σου – εγώ μόνο ξέρω και μπορώ να σου δώσω το ΠΩΣ !

    Το «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» είναι η νέα αφοπλιστικά αληθινή κωμωδία του Γιώργου Ηλιοπούλου που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Βασιλικής Ανδρίτσου και είναι τόσο αληθινή που ο καθένας ευκολά θα αναγνωρίσει κομμάτια του εαυτού του. Η παράσταση έχει πολλές κινηματογραφικές αναφορές και είναι ντυμένη με μουσικές από ταινίες .

    «Αν η ζωή σου ήταν ταινία ποια θα ήθελες να είναι» – ρωτά στον υπότιτλο.
    Αν η δική σας ζωή ήταν ταινία ποια θα διαλέγατε;

    Συντελεστές:
    Παραγωγή: Γιώργος Κατσιβαρδέλος
    Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου
    Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
    Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου
    Υπεύθυνος παραγωγής: Θοδωρής Σταμπούλος
    Art Work Σκηνικών: Θανάσης Κόκκας
    Γραφιστικά: Θοδωρής Σαράφης
    Επιμέλεια παραγωγής: Αλέξανδρος Ρήγας

    Ερμηνεία: Γιώργος Ηλιόπουλος

    Η παράσταση έχει πολλές κινηματογραφικές αναφορές και είναι ντυμένη με μουσικές από ταινίες. Η παράσταση απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

    Διάρκεια: 2 ώρες με 10λεπτο διάλειμμα

    Ώρα:
    21.00

    Πού:
    Θεατρική Σκηνή “Ζωή Λάσκαρη”
    Πολυχώρος Αθηναΐς
    Καστοριάς 34, Κεραμεικός

    Τιμή:
    Κανονικό: 12€
    Αμέα – ανέργων – φοιτητικό – παιδικό – συνταξιούχων: 10€

    Κρατήσεις: 210 7234567

    Πληροφορίες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αξίζει να επισκεφθείτε το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ – Ελεύθερη είσοδος για μικρούς και μεγάλους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τέσσερις μουσικές προτάσεις για το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    «3o Athens Food Market – Xmas Edition» στην Πλατεία Κοτζιά: Η απόλυτη γαστρονομική γιορτή



    ΣΧΟΛΙΑ