• Business

    Zeus International: Δυναμική επέκταση με τρία νέα ξενοδοχειακά projects

    • NewsRoom
    σιγανος

    Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International


    Τα νέα σχέδια που δρομολογεί, σε συνεργασία με τον αμερικανικό ξενοδοχειακό όμιλο Wyndham Hotel Group, ανακοίνωσε η Zeus International, η οποία, ένα χρόνο μετά τη λειτουργία του Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη, έχει στα σκαριά τρία νέα ξενοδοχειακά project.

    Μετά το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort, που άνοιξαν τις πύλες τους τον Μάιο του 2017, σειρά παίρνουν το Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα, το Ramada Attica Riviera στο Μάτι και το Wyndham Grand Residences, το οποίο θα βρίσκεται απέναντι από το Wyndham Grand Athens.

    Το Dolce Attica Riviera, των 346 δωματίων, και το Ramada Attica Riviera αναμένεται να λειτουργήσουν την άνοιξη του 2018, ενώ για αργότερα προγραμματίζεται η λειτουργία του Wyndham Grand Residences & Suites της πλατείας Καραϊσκάκη, το οποίο θα στεγάζει 94 πολυτελείς σουίτες.

    Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας των δύο εταιρειών, ο εκπρόσωπος της Wyndham Hotel Group, Christian Michel, Vice President Development, Central & Eastern Europe, δήλωσε χαρακτηριστικά: «H μακροχρόνια – και αποδεδειγμένη με έργα – εμπειρία της Zeus International στην ανάπτυξη και διαχείριση ξενοδοχειακών έργων εξασφαλίζει τόσο την επιτυχή λειτουργία των μονάδων με συγκεκριμένες προδιαγραφές, όσο και την αρτιότητα του κατασκευαστικού αποτελέσματος.

    Στη διοίκηση της εταιρείας έχουμε βρει έναν αξιόπιστο συνεργάτη που συμβάλει στην επέκταση των brands μας εντός και εκτός Ελλάδας. Ήδη μετά από δύο έτη συνεργασίας μετράμε 6 κοινά έργα κάτω από 3 brands του Ομίλου Wyndham Hotel. Προσβλέπουμε στο μέλλον και σε περαιτέρω ανάπτυξη τηρώντας την από κοινού δέσμευσή μας για την επόμενη 10ετία».

    Ο Χάρης Σιγανός, Ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε ότι: «Από πλευράς μας, έχοντας παρακαταθήκη τη σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία της Zeus τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αναλαμβάνουμε και δημιουργούμε ξεχωριστούς προορισμούς για city break, για business & leisure επισκέψεις, αλλά και για την διεξαγωγή επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων.

    Εκτός από την τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, παράλληλα έχουμε εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι επιλέγουμε properties τα οποία πέρα από το development αναλαμβάνουμε και τη διαχείριση, όπως για παράδειγμα το Lazart Hotel που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Ιούνιο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χ. Σιγανός (Zeus International): Μπαίνει στα «χωράφια» του Airbnb με νέο concept



    ΣΧΟΛΙΑ