ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Υ/ΚΝΟΤ INVEST ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την εκλογή του κ. Γιάννη Μουζάκη, Deputy CEO της εταιρείας, στη θέση του Αντιπροέδρου Γ’ της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (Ε.Π.Ε.Σ.Τ.), κατόπιν των πρόσφατων αρχαιρεσιών της Ένωσης.
Η ανάδειξη του κ. Μουζάκη σε μια ιδιαίτερα τιμητική και ουσιαστική θέση ευθύνης αποτυπώνει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο κλάδος.
Μέσα από τον διπλό του ρόλο, τόσο στην ηγεσία της Ε.Π.Ε.Σ.Τ. όσο και στη Y/KNOT INVEST, τη μοναδική εισηγμένη εταιρεία του χώρου στο ελληνικό χρηματιστήριο, αναμένεται να συμβάλει ενεργά στην περαιτέρω ενδυνάμωση ενός τομέα που αποτελεί στρατηγικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας.
Η ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών συνιστούν κρίσιμες προτεραιότητες.
Με πνεύμα συνεργασίας και συντονισμένες πρωτοβουλίες μπορεί να διαμορφωθεί ένα σταθερό και ανταγωνιστικό περιβάλλον για τα ελληνικά επαγγελματικά τουριστικά σκάφη, ενισχύοντας παράλληλα τη διεθνή θέση της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού yachting.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο India AI Impact Summit 2026 – Οι θέσεις της Ελλάδας και η ατζέντα
- Απαγορευτικό απόπλου λόγω επιδείνωσης του καιρού – Τα δρομολόγια που ακυρώνονται σε Ιόνιο και Αιγαίο
- Βιολάντα: Λουκέτο και στο εργοστάσιο Vitafree για διαρροή αερίου – Αύριο η απολογία του ιδιοκτήτη
- Κολωνάκι: Ποινική δίωξη στην τραγουδίστρια για επικίνδυνη και υπό την επήρεια αλκοόλ οδήγηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.