• Ναυτιλία

    East Med Yacht Show: Στον Πόρο δύο ναυτικά σαλόνια τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο

    East Med yacht show παρουσίαση

    East Med yacht show παρουσίαση


    Με κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Πόρου και της Ένωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Απριλίου στο νησί του Πόρου, το 20ο East Med Yacht Show, ενώ τον Οκτώβριο θα γίνει το Φεστιβάλ Αγοραπωλησιών Σκαφών.

    Όπως ανέφερε πριν από λίγη ώρα σε συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ, Αντώνης Στελλιάτος, στο 20ο East Med Yacht Show, θα συμμετέχουν για πρώτη φορά 120 θαλαμηγά σκάφη, 35 εκθέτες, 300 και πλέον brokers από δεκαοκτώ χώρες και 500 μέλη πληρωμάτων.

    Η φιλοδοξία, τόνισε ο Αντώνης Στελλιάτος, είναι σε αυτή τη διπλή γιορτή που θα γίνει στον Πόρο να συγκεντρώσουμε το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

    Ο δήμαρχος Πόρου, Γιώργος Κουτουζής, επισήμανε ότι το νησί του Πόρου, πρωτοπορεί και καινοτομεί στον θαλάσσιο τουρισμό και παράλληλα, είπε ότι ο Πόρος, με την πρόσφατη συμφωνία θα μετατραπεί σε πράσινο νησί.

    Ο Γιώργος Βερνίκος, απευθύνοντας χαιρετισμό υπογράμμισε την σημαντική συνεισφορά του ΕΟΤ και ειδικότερα του γενικού γραμματέα. Δημήτρη Φραγκάκη στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού.

    Ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Αλεξανδράτος, τόνισε ότι οι διακοπές με σκάφος είναι προσιτές και τα σκάφη προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους επιβάτες τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρέθυμνο: Μεγάλη κατολίσθηση πρανούς στο Φαράγγι Κοτσιφού

    Μελίνα Τραυλού: Νέα δωρεά πέντε οχημάτων στην Πυροσβεστική αξίας 2,5 εκατ. ευρώ

    Γιαν Κάρας: Ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τον ΟΠΑΠ το 2023 με ρεκόρ εσόδων και ισχυρή ανταμοιβή για τους μετόχους



    ΣΧΟΛΙΑ