ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΒΙΟΤΕΡ, στο πλαίσιο ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι με την υπ’ αριθμόν 558/07.12.2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Εκούσια Δικαιοδοσία) έγινε δεκτή η από 30.03.2018 αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης των αρ. 106′ επ. Ν. 3588/2007.
Επικυρώθηκε, έτσι, σύμφωνα με την εταιρεία, η από 30.03.2018 συμφωνία εξυγίανσης της ΒΙΟΤΕΡ και της εκ του νόμου προβλεπόμενης πλειοψηφίας των πιστωτών της, όπως αυτή τροποποιήθηκε από την από 14.02.2019 συμφωνία εξυγίανσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Επείγουσα έρευνα σε εταιρεία σιδηροδρομικών υπηρεσιών
- Χατζηδάκης: Επιδιώκουμε να υπάρχουν ήρεμα νερά στις σχέσεις μας με την Τουρκία
- Μητσοτάκης για Παπαληγούρα: Συνδύασε τη μαχητικότητα με το μέτρο και με την αθόρυβη προσφορά
- Ιωάννα Προκοπίου: Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να μειωθούν οι εκπομπές του θερμοκηπίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.