ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Viohalco S.A. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στις 13 Ιουλίου 2020 αποφάσισε να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων την έγκριση διανομής μεικτού μερίσματος που ανέρχεται στο ποσό των 0,01 ευρώ ανά μετοχή.
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Viohalco S.A. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.
Σε συνέχεια των παραπάνω και του από 16 Απριλίου 2020 Δελτίου Τύπου της Viohalco S.A., το Οικονομικό Ημερολόγιο της εταιρίας για το έτος 2020, επικαιροποιείται ως ακολούθως:
Ετήσια Τακτική και Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020
Αποκοπή μερίσματος χρήσης 2019
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020
Δικαιούχοι μερίσματος χρήσης 2019 (Record Date)
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020
(Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος προηγείται της 18ης Σεπτεμβρίου 2020, ημερομηνίας λήξης των ΣΜΕ και Δικαιωμάτων μηνός Σεπτεμβρίου, του Χρηματιστηρίου Αθηνών)
Έναρξη καταβολής μερίσματος χρήσης 2019
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων α’ εξαμήνου 2020
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιλεάνα Μακρή: «Στη Νέα Υόρκη έμαθα να τολμώ», εξηγεί
- Το Έτος του Αλόγου της Φωτιάς: Συμβολισμός, κληρονομιά και γιατί η σύγχρονη πολυτέλεια παραδοσιακά λατρεύει τον ίππο
- Πώς ο Άδωνις «έγδαρε» τους συνδικαλιστές ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Τι λέει ο υπουργός στο mononews
- Υ/KNOT: Γιατί τα αδέρφια Τζώρτζη προχωρούν σε ΑΜΚ 22,8 εκατ., που θα πάνε τα λεφτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.