ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες συνεργασίες βλέπει μπροστά της η διοίκηση του ομίλου Autohellas, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ευτύχης Βασιλάκης κατά τη τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές για τα ετήσια αποτελέσματα του 2023.
Ο κ. Βασικάλης τόνισε πως το 2023 η εταιρεία κατάφερε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κερδοφορία της σε σχέση με το 2022, σημειώνοντας νέα ρεκόρ. Παράλληλα, τα τελευταία πέντε χρόνια, από το 2018 έως το 2023, η Autohellas κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της.
Από την πλευρά του ο Ζαχαρίας Βιτζηλαίος, Financial Controller, υπεύθυνο Επενδυτικών Σχέσεων της Autohellas, θετική ώθηση δίνει ο τουρισμός, ο οποίος καταγράφει ισχυρή δυναμική, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον προγραμματισμό των αεροπορικών θέσεων για αύξηση 8%-9% σε σχέση με το 2023. Διαπιστώνεται μάλιστα έντονη κινητικότητα και πριν την περίοδο υψηλής ζήτησης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μεγαλύτερη αύξηση εντοπίζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έναντι των περιφερειακών αεροδρομίων.
Διαβάστε επίσης
Bain & Company: Εμπιστοσύνη στη συνεχή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
Ιντραλότ: Εκταμιεύτηκαν 100 εκατ. ευρώ του ομολογιακού, πλήρης τακτοποίηση των υποχρεώσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bogdanovic (Coca Cola HBC): Γι’ αυτό αναθεωρήσαμε το guidance – Άνοδος για τη μετοχή
- Συναγερμός στο Ηράκλειο: Έγινε έκρηξη σε επιχείρηση – Τραυματίστηκε ένας άνδρας (βίντεο)
- WSJ: Οι ομοσπονδιακές αρχές αεροπορίας ερευνούν περιστατικό ασφαλείας με το ελικόπτερο του Τραμπ στην Ουάσινγκτον
- Ανδρουλάκης από Πόρτο Γερμενό: Η πολιτική προστασία στη χώρα μας πρέπει να αποκτήσει ένα άλλο δόγμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.