ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intralot: Άντλησε 900 εκατ. ευρώ με δυο ομολογιακές εκδόσεις, στο 6,75% το κουπόνι – Επιβεβαίωση mononews
Σε πλήρη τακτοποίηση των υποχρεώσεών της από την Ιντραλότ.
Μετά την αύξηση κεφαλαίου της τάξης των 100 εκατ. ευρώ, την έκδοση ομολογιακού ύψους 135 εκατ. ευρώ, στις 27 Μαρτίου υπέγραψε σύμβαση για την έκδοση Ομολογιακού Δανείου.
Το ομολογιακό που συνήψε ανέρχεται μέχρι €100 εκατομμυρίων, διάρκειας μέχρι 30.06.2025, με διοργανώτριες την Τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική Τράπεζα, με αρχικούς ομολογιούχους δανειστές την Τράπεζα Πειραιώς, την Εθνική Τράπεζα, την Optima Bank, την Attica BANK και την Παγκρήτια Τράπεζα, και εκπρόσωπο των ομολογιούχων την Τράπεζα Πειραιώς.
Στις 28 Μαρτίου 2024, το σύνολο του Ομολογιακού Δανείου (€100.000.000) εκταμιεύθηκε και η Intralot εξέδωσε oμολογίες αντίστοιχης αξίας με βάση την ανωτέρω Σύμβαση.
Το ποσό του Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του συνόλου του άληκτου κεφαλαίου των oμολογιών λήξης Σεπτεμβρίου 2024, εκδόσεως της θυγατρικής Intralot Capital Luxembourg S.A.
Σημειώνεται ότι αύριο Παρασκευή, 29/3 δημοσιεύονται τα αποτελέσματα για το 2023.
Διαβάστε επίσης
Όμιλος Ηρακλής: Στρατηγική προτεραιότητά η αποανθρακοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας
Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Ο Νικόλαος Μπήλιος νέος Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων
Σταϊκούρας σε στελέχη του ΚΚΕ για ΛΑΡΚΟ: Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λουκασένκο: Προτείνει στον Πούτιν να προμηθεύσει με ενέργεια τις υπό ρωσική κατοχή περιοχές της Ουκρανίας
- ΟΣΕ: Διαψεύδει δημοσιεύματα για τις μηνιαίες απολαβές των 9.000€ του διευθύνοντα συμβούλου
- Βενιζέλος: Τάσσεται υπέρ των εκταφών θυμάτων των Τεμπών
- Κίνα: Καλεί τις ΗΠΑ να μεταχειριστούν με ανοικτό και δίκαιο τρόπο το TikTok
