• Business

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Προς ολοκλήρωση η συμφωνία των τραπεζών με την Alter Ego για τη Forthnet

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής

    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής


    Στην τελική ευθεία έχει μπει, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία των τραπεζών (Πειραιώς, Εθνική, Alpha και Αττικής) για την πώληση της Forthnet στην εταιρεία Alter Ego Mass Media του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν αναφέρουν ότι ο λόγος που καθυστέρησε είναι η προτεραιότητα που είχε δοθεί από την Alter Ego στην διαδικασία για την μεταβίβαση του Mega Channel.

    Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τράπεζες έχουν δεχθεί το τελευταίο διάστημα προτάσεις για την Forthnet από επενδυτικά κεφάλαια και συγκεκριμένα από το HIG και το Duet, αλλά σε αυτή τη φάση δεν τις εξετάζουν περαιτέρω, εκτιμώντας ότι η συμφωνία με την Alter Ego θα ολοκληρωθεί.

    Σημειώνεται ότι από την στιγμή που θα υπογραφεί η συμφωνία πώλησης και μέχρι να αναλάβει τη διοίκηση της Forthnet ο νέος μέτοχος θα μεσολαβήσουν κάποιοι μήνες γιατί είναι απαραίτητο να δοθεί το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.



    ΣΧΟΛΙΑ