• Business

    Uber: Έρχεται σε Σαντορίνη, Σικελία και Μάλτα

    • Bloomberg

    πηγή: Bloomberg


    Η Uber Technologies επεκτείνεται σε τρία δημοφιλή νησιά της Μεσογείου, καθώς προετοιμάζεται για την ισχυρή ανάκαμψη των ταξιδιών μετά την πανδημία.

    Ο κολοσσός του ride hailing (υπηρεσία μεταφοράς ατόμων και αγαθών με μίσθωση) με έδρα το Σαν Φρανσίσκο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Σικελία, τη Μάλτα και τη Σαντορίνη φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με την εταιρική ανακοίνωση.

    Μάλιστα θα προσθέσει στη λίστα του και άλλα νησιά σε Ελλάδα και Ισπανία τους επόμενους μήνες. Η Uber θα λανσάρει επίσης στη Μαδρίτη τη νέα της υπηρεσία εξερεύνησης για κρατήσεις δραστηριοτήτων.

    Τα στοιχεία της εταιρείας δείχνουν ότι τα ταξίδια σημειώνουν ισχυρή ανάκαμψη, με τις περιηγήσεις αναψυχής να αυξάνονται ταχύτερα από τα εταιρικά ταξίδια, δήλωσε η Anabel Diaz, γενική διευθύντρια διαδορμών της Uber στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

    «Η πραγματικότητα είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα, ότι η ζήτηση ξεπερνά τις προσδοκίες», είπε σε συνέντευξη της η Diaz.

    Η παροχή της εξερεύνησης, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις σε εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα στην εφαρμογή Uber, μπορεί επίσης να κυκλοφορήσει και σε άλλες πόλεις αφού δοκιμαστεί στη Μαδρίτη, τόνισε.

    Διαβάστε ακόμη:

    Uber: Συνεργασία με την Tesco για παραδόσεις τροφίμων



    ΣΧΟΛΙΑ