• Business

    Τζ. Κουτσολιούτσος: Προβληματισμός για Juicy Couture, περαιτέρω επενδύσεις στη Links of London

    • NewsRoom
    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Folli Follie


    Προβληματισμό για τις επιδόσεις της φίρμας Juicy Couture, αλλά και πίστη στις δυνατότητες ανάπτυξης της εταιρείας Links Of London, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου του Ομίλου.

    Αναλυτικότερα, ο κ. Κουτσολιούτσος αναφέρθηκε εκτενώς στα μεγέθη του τομέα χονδρικής/λιανικής ενδυμάτων, δηλώνοντας τον προβληματισμό του για την εξέλιξη της Juicy Couture, την οποία ο όμιλος αναπτύσσει πανευρωπαϊκά.

    «Αν και στην Ελλάδα η φίρμα αναπτύσσεται πολύ καλά, εν τούτοις στην Ευρώπη δεν αποδίδει», ανάφερε, συμπληρώνοντας ότι έως το τέλος του έτους, ο όμιλος θα λάβει αποφάσεις για τη συνέχιση ή όχι της δραστηριότητας.

    Αντιθέτως, όπως είπε ο κ. Κουτσολιούτσος, η διοίκηση της Folli Follie είναι πεπεισμένη για τις δυνατότητες ανάπτυξης της Links Of London και, όπως είπε, θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξή της σε διεθνές επίπεδο.

    Ο κ. Κουτσολιούτσος αναφέρθηκε ακόμη στην ίδρυση κυπριακής θυγατρικής, η οποία θα ενισχύσει την παρουσία του ομίλου στην τοπική αγορά, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες.

    Ρεκόρ πωλήσεων την Black Friday

    Σε επίπεδα ρεκόρ κινήθηκαν οι πωλήσεις του Ομίλου στην Ελλάδα κατά την Black Friday και τη Cyber Monday, αλλά και κατά την αντίστοιχη κινεζική μέρα εκπτώσεων (στις 11 Νοεμβρίου), όπως ανέφερε επίσης ο κ. Κουτσολιούτσος, ο οποίος, όμως, διευκρίνισε ότι δεν είναι ακόμη σαφές αν αυτός ο τζίρος αφαιρέθηκε τελικά από τις πωλήσεις της εορταστικής περιόδου.

    Ο ίδιος, πάντως, εμφανίστηκε θετικός για τη διατήρηση των ρυθμών ανάπτυξης των πωλήσεων και στο δ’ τρίμηνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς είδαν τα αποτελέσματα της Folli Follie οι αναλυτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιακό: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις του ομίλου Folli Follie στο 9μηνο του 2017!



    ΣΧΟΛΙΑ