ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου διέταξε τις αεροπορικές επιδρομές στη Σαναά της Υεμένης από πτήση του προς τη Νέα Υόρκη.
Αποσύρονται από εστιατόρια, κυλικεία και καφετέριες της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης τα προϊόντα «εταιρειών που υποστηρίζουν το Ισραήλ», κατόπιν οδηγίας του προέδρου του Σώματος, Νουμάν Κουρτουλμούς.
Σε ανακοίνωση του προεδρείου της Εθνοσυνέλευσης αναφέρεται ότι το Κοινοβούλιο αποφάσισε να συνταχθεί «με την κοινωνική ευαισθητοποίηση να μποϊκοτάρει τα προϊόντα και τα αγαθά των εταιρειών που δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους στα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, το οποίο σφαγιάζει αθώους ανθρώπους στη Γάζα».
Μετά το ξέσπασμα του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς στη Γάζα, πολίτες και οργανώσεις στην Τουρκία, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλούν σε μποϊκοτάζ προϊόντων και υπηρεσιών που φέρονται ή κατηγορούνται ότι συνδέονται με ισραηλινά συμφέροντα, χωρίς ενίοτε να τεκμηριώνεται η διασύνδεση αυτή.
Διαβάστε επίσης:
Volvo: Αποχώρησε ο Νίκος Γιαννουσάς!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Κάνει χρήση του βουλευτικού αξιώματος για να εκπροσωπεί πελάτες της”
- Goldman Sachs: Στροφή στην Ευρώπη με έμφαση σε υποδομές και IPOs
- Δημοσκόπηση GPO: Σταθερό προβάδισμα 12,4 μονάδων για ΝΔ – Η ακρίβεια στο επίκεντρο των ανησυχιών
- HELMEPA: Πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία – Τι δείχνει η έρευνα ετοιμότητας στην Ανατολική Μεσόγειο
