ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποσύρονται από εστιατόρια, κυλικεία και καφετέριες της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης τα προϊόντα «εταιρειών που υποστηρίζουν το Ισραήλ», κατόπιν οδηγίας του προέδρου του Σώματος, Νουμάν Κουρτουλμούς.
Σε ανακοίνωση του προεδρείου της Εθνοσυνέλευσης αναφέρεται ότι το Κοινοβούλιο αποφάσισε να συνταχθεί «με την κοινωνική ευαισθητοποίηση να μποϊκοτάρει τα προϊόντα και τα αγαθά των εταιρειών που δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους στα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, το οποίο σφαγιάζει αθώους ανθρώπους στη Γάζα».
Μετά το ξέσπασμα του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς στη Γάζα, πολίτες και οργανώσεις στην Τουρκία, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλούν σε μποϊκοτάζ προϊόντων και υπηρεσιών που φέρονται ή κατηγορούνται ότι συνδέονται με ισραηλινά συμφέροντα, χωρίς ενίοτε να τεκμηριώνεται η διασύνδεση αυτή.
Διαβάστε επίσης:
Volvo: Αποχώρησε ο Νίκος Γιαννουσάς!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.