• ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Business

    Το μέλλον των αυτοκινητόδρομων βρίσκεται στο κινητό σου

    • NewsRoom

    Lead: Η νέα εφαρμογή της Ολυμπίας Οδού ανοίγει «νέους δρόμους» για τους ταξιδιώτες

    Η επέλαση της ψηφιακής εποχής είναι, πια, γεγονός. Κι αν πριν δυο χρόνια η προσχώρηση στον εικονικό κόσμο έμοιαζε με επιλογή, πλέον κρίνεται αναγκαία. Ας το παραδεχτούμε, άλλωστε, το ίντερνετ κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη και διασκεδαστική. Και πλέον, βρίσκεται παντού. Ακόμα και στους αυτοκινητόδρομους.

    Απόδειξη η νέα εφαρμογή της Ολυμπίας Οδού που ήρθε για να αλλάξει μια για πάντα την εμπειρία των ταξιδιωτών του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα – Κόρινθος- Πάτρα. Μέσα από το Olympia Odos App η εταιρεία κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς το μέλλον. Έτσι μετά την εισαγωγή του Hybrid, του συστήματος που επιτρέπει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη χιλιομετρική χρέωση διοδίων, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στους χρήστες του.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Ενσωματώνοντας ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής, το Olympia Odos App είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να διευκολύνει και να εμπλουτίζει, με τον καλύτερο τρόπο, την εμπειρία των ταξιδιωτών στην Ολυμπία Οδό, κάνοντας κάθε διαδρομή πιο ευχάριστη και, κυρίως, πιο ασφαλή.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Έτσι οι ταξιδιώτες μπορούν να προγραμματίζουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια το ταξίδι τους με τη βοήθεια έξυπνων υπηρεσιών που αναλαμβάνουν από τον υπολογισμό των διοδίων και την επιλογή της βέλτιστης διαδρομής μέχρι την ενημέρωση σχετικά με την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο και τον εντοπισμό σημείων ενδιαφέροντος. Η εφαρμογή διαθέτει έναν λεπτομερή, εύχρηστο και διαδραστικό χάρτη της εφαρμογής για εύκολο εντοπισμό Σταθμών.

    Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώρων Στάθμευσης και Υγιεινής, εξόδων από τον αυτοκινητόδρομο κ.ά. Επιπλέον, το Olympia Odos App αποτελεί και έναν -νέας γενιάς- ταξιδιωτικό οδηγό της Βόρειας Πελοποννήσου με εκατοντάδες επιλεγμένα αξιοθέατα, στα οποία ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί εικονικά εμπλουτίζοντας κάθε του διαδρομή με στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

    Κι επειδή η ασφάλεια στον δρόμο είναι το Α και το Ω, η εφαρμογή της Ολυμπίας Οδού ενημερώνει -μέσω ηχητικών ειδοποιήσεων- τους ταξιδιώτες αναφορικά με έκτακτα συμβάντα, ενώ επιτρέπει εύκολα την τηλεφωνική σύνδεση με το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας και τον Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 1025.

    Οι συνδρομητές του ΟΛΥΜΠΙΑ PASS έχουν ακόμα περισσότερα να περιμένουν από το Olympia Odos App. Συγκεκριμένα, μπορούν πλέον να παρακολουθούν 24/7 το λογαριασμό τους, και συγκεκριμένα να φορτίζουν ηλεκτρονικά τον πομποδέκτη τους, να αιτούνται νέο πομποδέκτη, να επεξεργάζονται τα στοιχεία του προφίλ τους και να δηλώνουν απώλεια ή κλοπή του πομποδέκτη.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να μεταμορφώνει όλο και περισσότερους τομείς της ζωής μας, πρωτοβουλίες σαν αυτή της Ολυμπίας Οδού που συνδυάζουν ψυχαγωγία, ευκολία και ασφάλεια αποτελούν παράθυρο σε ένα phygital μέλλον, στο οποίο η σύζευξη ψηφιακού και φυσικού κόσμου θα είναι όλο και πιο έντονη. Το Olympia Odos App διατίθεται δωρεάν για λειτουργικά συστήματα iOS και Android και εμείς δεν έχουμε παρά να το επιλέξουμε για μια εντελώς νέα οδηγική εμπειρία.