• Business

    Το ιδανικό πουκάμισο για κάθε άνδρα

    • NewsRoom


    Για τον άνδρα που γνωρίζει τι θέλει από τη ζωή και ξέρει να το διεκδικεί το ντύσιμο δεν είναι απλώς μία τυπική διαδικασία που κάνει νυσταγμένος με το ζόρι μπροστά στον καθρέφτη κάθε πρωί. Είναι ιεροτελεστία. Γιατί ξέρει καλά πως ο συνδυασμός των ρούχων με τα παπούτσια και μεταξύ τους, το τέλειο σιδέρωμα και η τσάκιση, η επιλογή της κατάλληλης γραβάτας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής ενός άνδρα και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό πώς τον βλέπουν και πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του.

    Ποιο είναι, όμως, το σημαντικότερο ρούχο για έναν άνδρα; Αναμφίβολα, το πουκάμισο. Γιατί το πουκάμισο είναι αυτό που καθορίζει το χρώμα της γραβάτας, το χρώμα του παντελονιού, το χρώμα και το ύφασμα του σακακιού που θα το ντύσει. Το πουκάμισο είναι εκείνο που δίνει το στίγμα και προβάλλει τον χαρακτήρα ενός άνδρα, με το χρώμα, το ύφασμα, το μοτίβο του. Το πουκάμισο είναι η «ταυτότητα» του άνδρα. Και γι’ αυτό η επιλογή του θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

    Όπως θέλει προσοχή και η φροντίδα και η συντήρηση ενός πουκαμίσου. Πρόκειται για ένα ευαίσθητο κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας που μπορεί εύκολα να τσαλακωθεί ή να φθαρεί. Όταν λοιπόν ψάχνουμε το ιδανικό πουκάμισο, πρέπει να το έχουμε και αυτό υπ’ όψιν.

    Υπάρχει όμως πράγματι το ιδανικό πουκάμισο ή είναι μάταιο να το αναζητάμε; Κι όμως, υπάρχει. Και μπορεί να το αποκτήσει ο καθένας από μας. Αρκεί να απευθυνθεί στην εταιρεία που φροντίζει εδώ και 200 χρόνια τους πιο καλοντυμένους άνδρες του κόσμου: την Brooks Brothers.

    Είναι η εταιρεία που έχει λανσάρει κάποια από τα πιο εμβληματικά ανδρικά είδη ένδυσης όλων των εποχών, όπως το Navy Blazer (το μπλε σακάκι με τα χρυσά κουμπιά), τη μεταξωτή ριγέ γραβάτα και το πουκάμισο Button-Down (με τα κουμπάκια στον γιακά). Και φυσικά, το non-iron πουκάμισο, μία καινοτομία που κάθε άνδρας θα εκτιμήσει απεριόριστα.

    Τα non-iron πουκάμισα της Brooks Brothers είναι 100% βαμβακερά, κατασκευασμένα από το περίφημο βαμβάκι της ποικιλίας Supima που καλλιεργείται στην Αμερική και αποτελεί την ανώτερη ποιότητα βαμβακιού στο κόσμο. Είναι άνετα και πρακτικά χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις φροντίδας και συντήρησης. Ιδανικά για το γραφείο, αλλά και για όσους ταξιδεύουν συχνά, δεν χρειάζονται σιδέρωμα, στεγνό καθάρισμα ή κολλάρισμα και παραμένουν ατσαλάκωτα από το πρωί έως το βράδυ!

    H κορυφαία ποιότητα του βαμβακιού Supima είναι εκείνη που προσδίδει, ουσιαστικά, την υψηλή αντοχή, την απαράμιλλη απαλότητα και τα αναλλοίωτα χρώματα στα non-iron πουκάμισα της Brooks Brothers και εξασφαλίζει ότι θα παραμείνετε ατσαλάκωτοι και ταυτόχρονα άνετοι και δροσεροί όλη μέρα φορώντας τα. Παράλληλα, χάρη στο μονό γαζί στο γιακά, τις μανσέτες και την πατιλέτα, αποφεύγονται οι ζάρες που εμφανίζονται στις ραφές μετά το πλύσιμο, εξασφαλίζοντας μια άψογη – κάθε φορά – εμφάνιση.

    Επιπλέον, όποιο και αν είναι το σχέδιο του υφάσματος (ριγέ, καρό κλπ.) το μοτίβο της τσέπης εφάπτεται απόλυτα με το μοτίβο του πουκάμισου, έτσι που η ένωση καταλήγει να είναι σχεδόν αόρατη, ενώ τα κουμπιά δε σπάνε και δε χαλαρώνουν με το πέρασμα του χρόνου, καθώς η σταυρωτή τους ραφή εγγυάται αντοχή στη χρήση και τις πλύσεις.

    Κάθε πουκάμισο της Brooks Brothers διατίθεται σε 2 γραμμές: Regent (κανονική) και Milano (στενή),  πολλά διαφορετικά μήκη μανικιών καθώς και  διαφορετικά μεγέθη γιακά, που συνδυάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια τεράστια γκάμα διαθέσιμων μεγεθών. Ως αποτέλεσμα, τα ανδρικά πουκάμισα της Brooks Brothers σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το πουκάμισο που ταιριάζει αποκλειστικά στο δικό σας σωματότυπο, εφαρμόζοντας τέλεια, σαν να ράφτηκε ειδικά για εσάς!

    Για κάθε άνδρα που θέλει να είναι καλοντυμένος, αλλά και να αισθάνεται άνετα μέσα σε αυτό που φοράει, τα non-iron πουκάμισα της Brooks Brothers είναι η ιδανική επιλογή.

    Ανακαλύψτε την συλλογή στο brooksbrothers.com.gr/man



    ΣΧΟΛΙΑ