ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αγορά 10.480 μετοχών προέβη η Τιτάν.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Titan Cement International SA (η Εταιρία) (Euronext Βρυξελλών, Χρηματιστήριο Αθηνών και Euronext Παρισίου, TITC) ανακοινώνει ότι την περίοδο από 29 Απριλίου 2024 έως και 3 Μαΐου 2024 η εταιρία αγόρασε συνολικά 10.480 μετοχές της Titan Cement International SA στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών.
Μετά τις ανωτέρω συναλλαγές, η Titan Cement International SA διαθέτει (άμεσα ή έμμεσα μέσω της θυγατρικής της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ) 3.683.954 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 4,70% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.
Διαβάστε επίσης:
ΤΙΤΑΝ: Buy με τιμή στόχο τα €34,50
Lamda Development: Αγορά ιδίων μετοχών αξίας €103.402
Lorenzo Bertelli: Ο κληρονόμος της Prada δηλώνει ανοιχτός σε ευκαιρίες συγχωνεύσεων και εξαγορών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη
- ONEX: Τελετή για το 700ο πλοίο που θα επισκευαστεί στα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Είναι πλοίο της Μελίνας Τραυλού
- Επιστολή Αμερικανών βουλευτών στον Ντόναλντ Τραμπ: Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
- Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Πούλησε δύο πλοία με κέρδος 7,4 εκατ. δολαρίων
