• Business

    Θεσσαλονίκη: Σημαντική αύξηση των εμπορικών επισκεπτών στις εκθέσεις Detop-Oenos

    • NewsRoom


    Σημαντική αύξηση των εμπορικών επισκεπτών από Ελλάδα και 29 χώρες του εξωτερικού επιφύλασσε για τις Detrop-Oenos το Σαββατοκύριακο. Το θετικό ξεκίνημα φάνηκε από την πρώτη ημέρα, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο την Κυριακή.

    Πόλος έλξης για τους επισκέπτες αποτελεί το Golden Olive Εxpo, ένα αφιέρωμα όπου η ελιά και το ελαιόλαδο έχουν την τιμητική τους και έχει ως στόχο να εξελιχθεί σε ισχυρό εργαλείο εξωστρέφειας για τους ελαιοπαραγωγούς του τόπου.

    Πεντανόστιμα ζυμαρικά, βραβευμένα ελαιόλαδα, εξαιρετικά αλλαντικά, ιδιαίτερα αποστάγματα εντυπωσίασαν το κοινό στις δράσεις Detrop Bites και The Pairing Bar.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται και ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, ο οποίος διοργανώνεται από την Culinary Professionals Greece σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO και υποστηρίζεται από την Worldchefs (Παγκόσμια Ένωση Αρχιμαγείρων). Ο διαγωνισμός, που περιλαμβάνει 27 διαφορετικές κατηγορίες, μετρά 400 συμμετέχοντες από 15 χώρες.

    Στο πλαίσιο της Detrop πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά και τα Food Experts’ Awards, διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών, που διοργανώθηκαν από το Cibum, το ελληνικό site των food experts. Ειδικότερα, βραβεύθηκαν 81 επιχειρήσεις, οργανισμοί και επαγγελματίες.

    Αύριο Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου Detrop και Oenos θα είναι ανοιχτές από τις 10:00 έως τις 18:00.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης

    Νετανιάχου: Κατηγόρησε το Ιράν επίθεση για σε δεξαμενόπλοιο – Πλοίο της Eletson που εκμεταλλευόταν ισραηλινός δισεκατομμυριούχος

    Τουρκία: Σταματούν επίσημα οι έρευνες για επιζώντες, εκτός από 2 περιοχές

    Ουκρανία: Πιέσεις σε μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου για την παροχή μαχητικών F-16 στο Κίεβο



    ΣΧΟΛΙΑ