• Business

    Θανάσης Μαρτίνος: Νέα δωρεά από τον εφοπλιστή

    • NewsRoom
    Θανάσης Μαρτίνος, εφοπλιστής Eastern Mediterranean Maritime

    Θανάσης Μαρτίνος, εφοπλιστής Eastern Mediterranean Maritime


    Στη δωρεά 20 αντιβαλλιστικών κρανών για τους συνοδούς αστυνομικών σκύλων Κ9, προχώρησε ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος μετά από κάλεσμα που του απεύθυνε η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής υπέβαλε αίτημα στον εφοπλιστή Κο Αθανάσιο ΜΑΡΤΙΝΟ προκειμένου να προβεί στην χορηγία Είκοσι (20) αντιβαλλιστικών κρανών για τους συνοδούς αστυνομικών σκύλων περιπολίας.

    Τα κράνη αυτά ήταν απαραίτητα προκειμένου, η αδικημένη αυτή ομάδα συνοδών αστυνομικών σκύλων που πρόσφατα έχασαν και το επίδομα το οποίο ελάμβαναν πριν την υπαγωγή τους στην Δ.Ε.Α.Δ., να είναι σε θέση να προστατέψουν την σωματική τους ακεραιότητα κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων που αναλαμβάνουν.

    Ο εφοπλιστής Κος Αθανάσιος ΜΑΡΤΙΝΟΣ για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκε εκπληρώνοντας το αίτημα του Προέδρου της Ένωσής μας Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και κατ’ επέκταση των συνοδών αστυνομικών σκύλων περιπολίας.

    Τον ευχαριστούμε γιατί είναι έμπρακτα δίπλα μας, δίνοντάς μας την δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο της πάταξης της εγκληματικότητας, προστατεύοντας συνάμα και την σωματική μας ακεραιότητα.



    ΣΧΟΛΙΑ